Oldal frissítése

LOQI Travel Stars & Stripes

Kiegészítők a termékhez

LOQI Travel Stars & Stripes

Gondoskodj a bőröndöd fokozott biztonságáról, emellett frissítsd fel egy megújult külsővel is! Az LOQI Travel Stars & Stripes bőröndhuzat poliészter és spandex anyag keverékéből készült, amelynek köszönhetően rendkívül strapabíró és vízálló tulajdonságokkal büszkélkedhet. Közepes méretű, maximum 58-65 cm magasságú bőröndhöz tervezték, hogy megakadályozza annak sérülését. A huzat alján található patentok segítségével rögzíthető a bőröndön, illetve hasznos nyílással rendelkezik a fogantyú kihúzásához. A bőröndhuzat kiválóan tárolható, az OEKO-TEX minősítése pedig garantálja hogy az egészségre ártalmatlan. Első pillantásra lenyűgöz megjelenésével, amely eredeti, a csillagok és csíkok zászlóját idéző dizájnjával gondoskodik arról, hogy soha ne veszítsd el a poggyászodat a reptéren.

Az LOQI Travel Stars & Stripes legfontosabb jellemzői

  • Az LOQI Travel Stars & Stripes huzat a közepes méretű poggyászokhoz alkalmas
  • Az OEKO-TEX tanúsítvány igazolja, hogy egészségre ártalmatlan anyagokból készült
  • Vízálló és kiválóan tárolható
  • A huzat egy olyan kollekció része, ahol minden egyes darab egyedi, eredeti dizájnnal készül, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetsző darabot

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  SPTloqi18
Termékszám:  LM.TR.ST

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15