Oldal frissítése

Logitech Wireless Trackball M570

4,7 78 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Wireless Trackball M570

Kis csoda a kezedben

A Trackball egy praktikus berendezés, amely képes helyettesíteni az számítógépes egeret, és számos más használat közben még felül is tudja múlni azt. Nem szükséges mozgatni, mint az egerek esetében, elég, ha a hüvelykujjal mozgatjuk a forgó részt, így mozgatva a kurzort is egyben. Mint a hagyományos egerek esetében, szintén megtalálhatóak a gombok és a görgő.


Wireless parádé

Vezeték nélküli kiválóság

A vezérlés új szintje

A Logitech M570 ergonomikus kialakítással és akár 18 hónapos üzemidővel rendelkezik hagyományos, AA típusú akkumulátor használata esetén (az állapotot LED diódák jelzik). A kapcsolat a számítógéppel vezeték nélküli USB adapterrel történik. A kommunikáció hatótávolsága elérheti az akár 10 métert is, ha pedig nem fogod használni az eszközt az adaptert könnyedén elrejtheted az eszköz testében.


A kényelem új szintje

További előnyei közé tartozik a kurzorsebesség könnyű beállíthatósága, valamint a gombok funkcióinak megváltoztatása. A forgó részt könnyedén eltávolíthatod és megtisztíthatod, tehát ez sem lesz probléma. Az egész berendezés egyébként kompakt és jól illik noteszgépekhez is.

funkcióbillentyűk

Gombok funkciókkal

Kód:  MG200j1
Termékszám:  910-002090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05