Oldal frissítése

Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus - fekete

4,8 149 értékelés
13 190 Ft

Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus - fekete



Logitech logo

Vezeték nélküli egér

M330 Silent Plus

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Nagyon csendes vezeték nélküli egér

Szeretnéd a számítógépet gyakorlatilag és felesleges zaj nélkül vezérelni? A Blue Wireless Logitech M330 Silent Plus Blue egér nemcsak tökéletesen vezérelhető, hanem nagyon csendes. A működési zaj 90% -kal alacsonyabb a szokásosnál. Az asztalra kattintva, görgetéssel és mozgatással, nem zavarod meg a környezeted. De ez még nem minden. Az egér rendelkezik egy USB nano vevővel, amely erős 2,4 GHz-es csatlakozást és 10 méteres tartományt garantál. Emellett az akkumulátor hosszú élettartama (akár 24 hónap) és az érzékenység (1000 dpi) is kiemelkedő. Próbáld ki magad, és nem akarsz majd másikat.

Ergonomikus alak

Az egér jobbkezes felhasználók számára optimalizált. Ergonomikus formájával és puha gumi markolataival a tucatnyi órát használatod csuklógörcsök nélkül.

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Tapasztald meg az abszolút csendet

A Logitech M330 Silent Plus vezeték nélküli egérrel egyszerűen elindíthatsz egy programot vagy játszhatsz kedvenc játékoddal, és élvezni fogod a tökéletes csendet. A csendes gombokat és a görgetőgörgőt minden bizonnyal értékelni fogják a környezetedben lévők is.

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Hihetetlen kitartás

A Logitech M330 Silent Plus Blue vezeték nélküli egér töltésenként 24 hónapig tart. Az ilyen tartósságot egy energiatakarékos technológia biztosítja, valamint egy olyan érzékelő, amely hosszabb inaktivitás esetén leállítja az egeret.


Megbízhatóság és erősség egyben

A számítógép könnyen használható nano-vevője legfeljebb 10 méteresjelet kaphat a Logitech M330 Silent Plus Blue vezeték nélküli kék egérből. A Logitech optikai érzékelő biztosítja a maximális mozgást és a kattintás pontosságát.

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Myš Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus

Hitelesített csend

A Logitech a világ első Quiet Mark minősített gyártója. Az Egyesült Királyság Zajcsökkentő Társadalmi Szövetsége által kiadott tanúsítványt a zaj csökkentését segítő technológiák támogatására hozták létre.


Hatékony munka

Használj AA elemet és az USB nano vevőt, hogy elérjd a 10 méteres hatótávolságot. Az érzékenység 1000 DPI, lehetővé téve, hogy hatékonyan böngészhess az interneten, vagy kényelmesen végrehajthasd a kevésbé igényes adminisztrációt. Az M330 Silent Plus elsősorban jobbkezes felhasználók számára készült, és teljes mértékben kompatibilis az összes használt operációs rendszerrel.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AA
Elemek száma 1 ×

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói Csendes
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 24 hónap
További tulajdonságok Unifying ready

Méret & súly

Szélesség 6,79 cm
Magasság 3,84 cm
Mélység 10,54 cm
Tömeg 91 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG100i19f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-004909
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15