Oldal frissítése

Logitech Wireless Keyboard K375s HU

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Wireless Keyboard K375s HU

A kapcsolódás a legfontosabb. Ennél a tzerméknél a Logitechet kétségtelenül ez vezérelte, amikor létrehozta az új, Wireless Keyboard K375s HU vezeték nélküli billentyűzetet. Első pillantásra ez egy teljes méretű billentyűzet, kényelmes gombokkal és írási szög beállítással. Nagy előnye lehet a részleges vízállósága és 2 AAA akumulátor viszonylag hosszú élettartama. Az energiatakrékos üzemmódban történő használat 24 hónapos működtetést tesz lehetővé. Eltérően sok más billentyűzettől, ez képes egyszerre három eszközhöz csatlakozni. Ezután egyszerűen az F1-F3 funkciós billentyekkel tudod kiválasztani, hogy melyik eszköz válaszoljon a billentyűleütésekre.
 

A K375s HU Logitech vezeték-nélküli billentyűzet főbb jellemzői

  • A Logitech Bundle Nelküli billentyűzet K375s HU főbb jellemzői
    Kényelmes, modern és vezeték-nélküli irodai billentyűzet
    Egyszerre legfeljebb 3 eszköz csatlakoztatása
    Az akkunulátor élettartama legfeljebb 24 hónap
    Részleges vízállóság
    Elegáns, mobil / tablet-állvány is tartozék?

Kényelem a munkahelyen

A Logitech Wireless Keyboard K375s HU billentyúzetet nagy irodai kényelem biztosítása érdekében tervezték. Ehhez járul hozzá a billentyűzet teljes mérete, az állítható billentyűzeti szögé és a kellemes billentyű-löket. A billentyűzet ezen kívül tartalmazza a manapság kissé elhanyagolt,  teljes numerikus billentyűzetet is.

Eszközválasztás

Ez az irodai billentyűzet képes egyszerre legfeljebb 3 eszközzel történő együttműködésre, 10 méteres távolságban is. A csatlakoztatás történhet vagy egy csatlakoztatott, vezeték-nélküli USB-csatlakozóval, vagy Bluetooth vezeték-nélküli technológiával. A billentyűzet kompatibilis minden, ma ismert brand-del, mint a Windows, Mac, Android,  az iOS felhő és a Chrome.

Billentyűzet, amely ellenáll az időnek és a víznek

A tartósság volt az egyik legfontosabb paraméter, amiért a Logitech Wireless Keyboard K375s HU billentyűzetet kifejlesztették. A billentyűzetnek növelték a folyadékállóságát, ami gyakori probléma a külső billentyűzetekkel. A billentyűzet rugalmasságát is nagyban fejlesztették, és a gazdaságos, auto-sleep üzemmód valamint az ON / OFF gomb segítségével a billentyűzet akár 24 hónapig is képes dolgozni, az elemek cseréje nélkül.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai

Elrendezés

Lokalizáció Magyar
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros széles
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 43,55 cm (435,5 mm)
Magasság 2,05 cm (20,5 mm)
Kód:  HUMC050c22e
Termékszám:  920-008183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20