Oldal frissítése

Logitech Wireless Keyboard K230 SK

4,6 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Wireless Keyboard K230 SK

Átgondolt design

A Logitech K230 vezeték nélküli billentyűzet az egyszerű és letisztult design megtestesítője. Minimalista kialakítása lehetővé teszi a helytakarékosságot, ugyanakkor az összes szabványos gomb normál méretű maradt.

Átgondolt tervezés


Zökkenőmentes kapcsolat

Zökkenőmentes kapcsolat

A vezeték nélküli kapcsolat zökkenőmentesen, tíz méteres távolságig, késedelem vagy összeomlás nélkül működik. A Logitech Unifying vezeték nélküli vevő olyan kicsi, hogy szinte az egész eltűnik az USB portban. Akár hat kompatibilis Logitech eszközt párosíthat vele. Ezenkívül ez a technológia 128 bites AES jeltitkosítással van felszerelve, amely garantálja azadatátvitel védelmét.


Hosszú elem-élettartam

A billentyűzet előnyei között szerepelhet az elem hosszú élettartama, amely akár két évet is elérhet. Ezen felül testreszabhatod az elemtartót színes elemekkel a billentyűzet kialakításának testreszabása érdekében.

Hosszú elem-élettartam


Abszolút zajtalan

Abszolút zajtalan

Biztosan értékelni fogod a billentyűk csendes kialakítását, aminek köszönhetően nem is fogod hallani, hoggépelsz. Természetesen rendelkezésre áll plug and play kapcsolat az azonnali működéshez, illesztőprogramok telepítése nélkül.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Típus Membrán

Elrendezés

Lokalizáció Szlovák
Billentyűk típusa Alacsony profilú
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Keskeny

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC001b33
Termékszám:  920-003349
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20