Oldal frissítése

Logitech Wireless Illuminated K800 DE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Wireless Illuminated K800 DE

Szükséged van egy jó minőségű vezeték nélküli és állítható háttérvilágítású billentyűzetre, amely képes arra, hogy megfeleljen még a legigényesebb felhasználói követelményeknek is? Ebben az esetben ezt a Logitech terméket éppen neked találták ki. A termék a legmodernebb Unifying technológiával készült, mely a legújabb Logitech billentyűzet és egér modelleket jellemzi. Ezen termékek egy apró vevőegységgel párosulnak, hogy miután azt a notebook USB portjába csatlakoztattad, folyamatos megbízható kapcsolat legyen a laptop és a billentyűzet között még nagyobb távolságból is, vezeték használata nélkül. Az Unifying -kompatibilis billentyűzetek a Logitech fejlett 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiáját használják, így biztosítva a stabil kapcsolatot késés vagy hiba nélkül.

A Logitech Wireless Illuminated K800 DE főbb jellemzői 

  • Minőségi vezeték nélküli billentyűzet háttérvilágítással (Logitech Advanced Technology)
  • Fény és mozgásérzékelő
  • Űjratölthető akkumulátor, kábellel is csatlakoztatható micro-USB porton keresztül
  • PerfectStroke rendszer (kényelmes gépelés minden körülmények között)
  • Nagyon praktikus USB nano vevőegység
  • Német billentyűzetkiosztás

Logitech Wireless Illuminated - minőség már első gombnyomásra

Mivel egy ideális billentyűzet nagyszerű gépelési élményt kell, hogy nyűjtson, a Logitech Wireless Illuminated K800 PerfectStroke rendszerrel van ellátva, és a billentyűk maguk is Logitech Incurve tartós billentyűk.  A precíziós mikroollókkal dolgozó PerfectStroke billentyűmechanika segítségével az egyes billentyűleütések ereje egyenletesen oszlik el az érintett billentyű felületén, így a gépelés kényelmes, folyamatos és csendes lesz. A Logitech Incurve - egy elmélyült formatervezés, amely homorű felületű, lekerekített élekkel párosul - megfelelő, kényelmes tartást biztosít az ujjaknak, melyek akár hosszú órákig könnyedén járhatnak billentyűről billentyűre. Továbbá a betűk és a karaktercímkék a billentyűkön nagyon tartósak, így ezek lekopásának veszélye sem fenyeget.

Kényelmes és praktikus háttérvilágításos vezeték nélküli billentyűzet a Logitech-től

A Logitech Illuminated K800 vezeték nélküli billentyűzet a fényérzékelők használatának köszönhetően automatikusan szabályozza a fény intenzitásának mértékét a szobában. Másrészt a mozgásérzékelők észlelik, mikor kezed eléri a billentyűzetet, és a háttérvilágítás automatikusan bekapcsol. Figyelem, a világítás ki is kapcsol, mihelyt kezedet elhúzod a billentyűzettől! Ennek eredményeként mindig kiváló megvilágítást és jó láthatóságot biztoító háttérvilágítást élvezhetsz, és még az akkumulátor élettartama is hosszabb - akár 10 napig is bírja töltés nélkül. A billentyűzet használatakor soha nem fog akadályozni egy lemerült akkumulátor, hiszen használhatod micro USB csatlakozókábellel is, ami lehetővé teszi, hogy a billentyűzet feltültődjön akár gépelés közben is. Az újratöltés gyors és problémamentes, ezért soha nem kell cserélned az akkumulátort.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Német

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC050c4a
Termékszám:  920-002360
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10