Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Logitech Webcam C930e

4,4 31 értékelés
29 590 Ft

Logitech Webcam C930e


 Logitech HD Pro Webcam C920
 

Full HD 1080p video H.264 támogatással

A Logitech üzleti webkamera az első Full HD modell, amely fejlett kódolással támogatja a H.264 SVC-t és UVC 1.5-öt. Ez dinamikus változást okoz az átviteli sebességben és csökkenti a számítógépek működés közbeni terhelését. Az eredmény egy zökkenőmentes video sugárzás lesz még egy profi kommunikációs felületen keresztül is, mint amilyen a Microsoft Lync 2013 és persze természetesen a Skype.



Autofókusz

A C930 kamera ugyanazt a típusú motort használja az autofókuszhoz, mint az okostelefonok kamerái. A mi autofókuszunk webkamerára van optimalizálva, amely a lehető legélesebb képet biztosítja, amely lehetséges még10 cm távolságból is.

Autofókusz
 

sztereó hang
 

Sztereó hang

Sztereó felvétel vagy lejátszás hozzájárul az egész teret uraló érzéshez - teljesen betölti a hallgatói környezetet. Videó felvételnél vagy videóhívásnál biztos lehet abban, hogy a többiek tisztán és természetesen hallják.


Stabil fogantyú

A C920 kamera monitorhoz vagy laptophoz való megfelelő rögzítését a gumírozott tartómarkolat teszi lehetővé.  Állványra is felszerelhető.

 stabil fogantyú
 
 

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz, Optikai zoom
Betekintési szög 90 °

Méret & súly

Szélesség 9,4 cm
Magasság 2,9 cm
Mélység 2,4 cm
Tömeg 162 g

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Klippes
Kód:  JS038a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  960-000972
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05