Oldal frissítése

Logitech Headset H820e Mono

Kiegészítők a termékhez

Logitech Headset H820e Mono

Ideális a vállalati kommunikációhoz

Hihetetlenül könnyű, tartós és tetszetős vezeték nélküli fejhallgató érzékeny mikrofonnal az üzleti telefonhívások és konferencia-beszélgetések lebonyolításához. A H820e fejhallgatót olyan piacvezető konferencia-alkalmazásokkal történő használatra minősítették, mint a Skype for Business, a Microsoft Lync, a Cisco vagy a UC-platform.


Jelző kis mennyiség

Némítást jelző fény

Modern technológia

Számíthatsz rá stratégiai játékok, zenehallgatás vagy hangfelvétel közben is. A DPS digitális jelfeldolgozó technológia és a DECT rendszerű vezeték nélküli kapcsolat kivételes vezeték nélküli elérést biztosít, és nem zavarja az iroda egyéb Wifi kapcsolatait. A párnázott műbőr fejpánt és a cserélhető műbőr fülpárnák hosszan tartó kényelmet és tartósságot biztosítanak.


Kimagasló akkumulátor-élettartam

A mikrofon fel- és lehajtható, valamint jobb- és baloldalra is hajlítható. A zaj és visszhangszűrő technológia élénk, zavartalan hívást garantál. A bejövő hívásokat a mikrofon végén található LED fény jelzi. A mikrofont hangerő- és piros LED fényjelzésű némító gombbal is ellátták.

Az akkumulátor akár 10 órás üzemidőt is képes produkálni. A töltés dokkoló állomáson keresztül történik, miután megtörtént az automatikus párosítás. A termék USB csatlakozón keresztül a számítógéphez csatlakoztatható.

dokkolóalap

Dokkoló egység

 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JL288c7
Termékszám:  981-000512
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15