Oldal frissítése

Logitech Universal Folio (UK)

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Universal Folio (UK)

Gépelj kényelmesen tableten is! Az Universal Folio egy tartós párnázott billentyűzet, amelynek segítségével a 9" és a 10" tableten is úgy gépelhetsz, akár egy laptopon. A tok az optimális 63 fokos szögben stabilan tartja a tabletet, amikor az asztalnál ülsz, vagy az öledben tartod. A tabletek szerelmeseinek ez a billentyűzet elengedhetetlen szükséglet, amennyiben szeretnének gyorsabban gépelni. Napi két órányi használat mellett a billentyűzet kivehető CR2032 akkuja akár két évig is bírja.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Tokkal egybeépített billentyűzet 9" és 10” tabletekhez
  • iOS, Android és Windows kompatibilitás
  • Megbízható szabadalmaztatott csatlakoztatás
  • Az akkumulátor akár két évig is bírja (napi kb. 2 órás használat mellett)
  • Kiváló Logitech minőség
  • Angol billentyűzet

Bármilyen iOS, Android és Windows tablethez

Ahhoz, hogy ezt a tokkal egybeépített billentyűzetet használd csupán egy megfelelő méretű tabletre és Bluetooth 3.0 kapcsolatra van szükség, így még kábelek sem kellenek. A billentyűzetet elég egyszer összepárosítani, ezek után bármikor felnyitod a tokot, és már kezdhetsz is gépelni. Az érintőfelület könnyebb kezelése érdekében tollat vagy stylust is csatlakoztathatsz a készülékhez (ezek külön kaphatók).

Tökéletes méretű billentyűk

A billentyűk mérete épp akkora, hogy kezelésük nem okoz gondot. A 2 mm-es működési út optimális egyensúlyt teremt a sebesség és a kényelem között. Ezen kívül a különleges iOS, Android vagy Windows billentyűkombinációk segítségével kezelése még egyszerűbb.

Társad lesz hosszú távon

Az Universal Folio tartós anyagból készült, és megfelel a Logitech által támasztott valamennyi követelménynek. Mindennapos használat esetén is több évig hűséges társad lesz. A különleges pánt stabilan tartja a tabletet a tokban még akkor is, ha a hátozsákodban, vagy más csomagodban szállítod.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Keskeny
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 21,1 cm (211 mm)
Magasság 2,5 cm (25 mm)
Kód:  MC056a1
Termékszám:  920-008341
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20