Oldal frissítése

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad

Chraňte váš iPad 2 a 3

Védje az iPad 2 és 3 készülékét

Vajon hogyan tehetné a tökéletes iPad-jét még tökéletesebbé? Ezzel az ultra vékony kijelzővédő előlappal, amely nem csak stílusosan védi, hanem remek úti társ is. Ehhez még adjon hozzá egy vezeték nélküli Bluetooth billentyűzetet - és a pontos gépelés garantált.

Pište bez přestání

Mindig akcióban 

Az automatikus be- és kikapcsolás funkció bekapcsolja az iPad-jét, amint leveszi az előlapot, a visszahelyezésekor pedig kikapcsolja.

Írjon megállás nélkül

Amikor azonnal üzenetet kell küldenie, értékelni fogja a folyamatos és csendes gépelés lehetőségét ezen a Bluetooth billentyűzeten. Ez a külső billentyűzet nem csak helyet szabadít fel az iPad kijelzőjén, hanem lehetővé teszi a hatékony munkát is a specifikus funkcióbillenytűk segítségével, amelyekkel olyan gyakori utasítások valósíthatók meg könnyedén, mint például a másolás, a beillesztés, a vissza és egyebek. Továbbá az akkumulátor egy feltöltéssel akár 6 hónapig is kibírja.

Írja szüntelenül
 

Ideális iPad 2 és 3
 

Ideális iPad 2 és 3 készülékekhez

A kijelző stílusos és ultra vékony alumínium előlapja eleganciát kölcsönöz, és tökéletesen kiegészíti az iPad-jét. A tablettel együtt egy olyan elválaszthatatlan egységet alkot, hogy alig lehet megkülönböztetni egymástól a kettőt.

 
Kód:  MC055u12
Termékszám:  920-004224
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10