Oldal frissítése

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 fekete

4,5 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 fekete

megható

Érintések

Élvezd a kellemes böngészést a Windows rendszerben - könnyen és biztonságosan. A T630 egér leegyszerűsíti az érintésvezérlést természetes, intuitív gesztusokra, amelynek végrehajtásánál jól fogsz kinézni - és jól is fogod érezni magad.

További lehetőségek

Több berendezéshez csatlakoztatható

A T630 egér a Bluetooth vezeték nélküli technológiával tud csatlakozni, és az Easy-Switch technológia lehetővé teszi, hogy könnyen válthass az Ultrabook vagy az asztali számítógép között egyszerűen egy kapcsoló segítségével.

kis helyigény

Kis helyigény

A T630 egy szuper vékony formájú egér és könnyű, mint a toll, így szinte észrevétlenül megbújhat a számítógép táskájában, vagy akár legszűkebb farmered zsebében. A kedvenc egeredet mindehova magaddal viheted.


Ultrabookokhoz fejlesztve

Logitech ultravékony T630 egerét kimondottan az ultrabookokhoz tervezték. Szép formájú, könnyű és egyszerű vonalak a fő tulajdonságai ennek prémium egérnek. Ezen túlmenően csak minimális helyet foglal, elfér minden táskában, és belefér a zsebedbe is.

touchpad

Touchpad


Grip ügyében

Ujjheggyel működtethető

Tökéletes alak

Az egér szálcsiszolt fém kialakítású, kellemes tapintású érintőfelülettel, amivel tökéletesen kihasználhatod a Windows rendszerek képességeit. Egyszerűbbé válik az irányítás a természetes multi-touch gesztusok segítségével. Az egér kilenc különböző érintést képes regisztrálni. Természetesen a precíziós érzékelő reagál a legkisebb mozgásokra is.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5,9 cm
Magasság 1,8 cm
Mélység 8,5 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Egér használata

Felhasználási mód szerint Balkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Görgő Touch pad

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 10 nap

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG125g03
Termékszám:  910-003836
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15