Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue

Vezeték nélküli, jó minőségű hangélményre vágysz? Ha igen, ez a hangszóró minden bizonnyal elnyeri tetszésedet. Bármely Bluetooth támogatású eszközzel kompatibilis, amelynek hatótávolsága akár a 33 métert is elérheti, így kedvenc zenéidet bármikor, bárhova magaddal viheted. Sőt, mi több: a termék por- és vízálló, 1 méteres vízmélységben fél órán keresztül is bírja. A modern design és a hagyományos gombok pedig egyszerű kezelhetőséget ígérnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli hangszóró akár 33 méter hatótávolsággal
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Por- és vízálló
  • Akár 10 órás akkumulátor kapacitás
  • Egyszerű működés és eredeti design
  • Szín: kék

Egyedi hangzás és játékidő

A vízálló kialakításnak köszönhetően hangszóródat nyugodt lelkiismerettel viheted magaddal a zuhanyzóba, a medencéhez, vagy akár a vízpartra.
A termék a különleges design mellett térhatású (360°) hangzást és egyedülálló zenei élményt ígér. Az erős akkumulátornak hála akár 10 órán keresztül is átengedheted magad a kedvenc zenéid nyújtotta élvezetnek. A hosszan tartó zenehallgatásért cserébe pedig mindössze 2,8 óránként van szükség az akkumulátor feltöltésére.

Kód:  MH330c2a2
Termékszám:  984-000852
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20