Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears Megaboom - szilva

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears Megaboom - szilva

Hangszóró a bulik szerelmeseinek

A hangszóró úgy lett megtervezve, hogy a szoba minden sarkában biztosítsa a 360 fokos hangzást. Függetlenül attól, hogy épp esik az eső vagy süt a nap. De hegymászáshoz vagy repülés közben is használhatod. Sőt, extrém sportokhoz is jól jöhet. Hallgasd meg kedvenc számaidat bárhol, bármikor.


Zenei őrület út közben

Ha egy hordozható hangszórót keresel, amelyet tényleg bárhova magaddal vihetsz, akkor megtaláltad. Ellenáll a szennyeződésnek, víz- és ütésálló. Ez mind az Ultimate Ears MEGABOOM. Kiesett a táskádból a hangszóró? Épp a szabadban vagy és zuhog az eső? Nem számít. Akár a vízbe is beleeshetsz. Semmi sem történik vele. Egy méter mélyen fél órán át tudsz még zenélni. 


Mindennapos kalandokhoz

Egy hangszóró nem elég? Köss össze bármikor két darab Ultimate Ears MEGABOOM-ot. Bluetooth (30 méteres távolságon belül) és egy mobilos alkalmazással nem kerül semmibe. Sőt, Androiddal vagy iOS-sel is kompatibilis.


Intuitív működés

Ismered az érzést, amikor a tábortűz mellett épp beindul a szórkozás. És akkor felhívnak telefonon, amit muszáj felvenned? Semmi gond, a beépített körsugárzó mikrofonnak köszönhetően fogadhatod a hívást. Mi több, a barátaddal is megoszthatod legjobb élményeidet.


Kód:  MH330e1c
Termékszám:  984-000491
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05