Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears Megaboom - szénfekete

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears Megaboom - szénfekete

Hangszóró a buli szerelmeseinek

A hangszóró úgy van megtervezve, hogy beizzítsa a bulit a szoba minden sarkában a 360° hangnak köszönhetően. Esőben vagy napos időben is megállja a helyét. Raftingozás vagy akár hegymászás közben is. A kedvenc zenéit most valóban bárhol szívesen hallgathatja.


Zenei őrület az utakon

Ha egy hordozható hangszórót keres, amelyet valóban bárhol használhat, akkor most pont ilyenre talált rá. Ellenáll a pornak, a víznek és nem utolsó sorban az ütésnek is. Mindez az Ultimate Ears MEGABOOM. Kiesett a hangszórója a hátizsákból? Kint tartózkodik és hirtelen lezúdul az eső? Nem probléma. Még akkor sem, ha egyenesen a vízbe esik. Egy méteres vízmélységben akár fél órát is kibír.


Mindennapos kalandokhoz tervezve

Egy hangszóró nem elég? Streameljen akár két Ultimate Ears MEGABOOM-ba. Mindezt a Bluetooth szabvány teszi lehetőve, amely akár 30 méteres elérést is biztosít, valamint az ingyenes aplikáció, ami kompatibilis Androiddal és iOS-szel is. 


Intuitív kezelés

Ismeri azt az érzést, amikor a tábortűz melege körül önfeledt a szórakozás? Ha mindeközben megszólal telefon és sürgősen válaszolnia kell? Semmi probléma, a beépített mindenirányú mikrofon segítségével ezt is könnyen megteheti. Ráadásul a többi baratjával is megoszthatja mindezt, és az egyedi élményeket. 


Kód:  MH330e1a
Termékszám:  984-000438
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10