Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red

Hangszóró a buli szerelmeseinek

A 360 fokban sugárzott basszussal a világ minden szegletében bulizhatsz. Akár az esőben táncolsz, egy hegyről baktatsz lefelé, vagy valami őrültséget csinálsz a barátaiddal, a hordozható és tartós UE MAGEBOOM annyira spontán és őrült lesz, amennyire csak akarod.


Zenés őrület az úton

Ha egy olyan hordozható hangszórót keresel, amivel bárhová elmehetsz, akkor a legjobb helyen jársz. Szennyeződés-, víz-, és ütésálló. Az Ultimate Ears Megaboom rendkívül tartós. Ledobtad a hátizsákod a földre benne a hangszóróval? Kint ültél a szabadban és egyszercsak elkezdett esni? Nem gond. Még ha a hangszóró bele is esett a vízbe, semmi baja sem lesz. 1 méter mély vízben akár 30 percig bírja.


Mindennapos kalandokhoz tervezve

Egy hangszóró nem elég? Egyszerre két Ultimate Ears MEGABOOM hangszóróba vihetsz át zenét Bluetooth-on keresztül (hatótávolság max. 30 méter), és egy smart alkalmazáson keresztül, ami ingyenesen letölthető Androidos és iOS  operációs rendszeres telefonokra.


Intuitív működés

Ismerős az az érzés, amikor a tábortűznél ülsz, a buli javában zajlik, majd megszólal a telefonod, amit muszáj felvenned? Semmi gond! A beépített körsugárzó mikrofonnak köszönhetően, mindent kristálytisztán fogsz hallani.


Kód:  MH330e1b
Termékszám:  984-000485
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15