Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Electric Blue

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Electric Blue

Hangszóró a buli szerelmeseinek

A hangszóró úgy van megtervezve, hogy beizzítsa a bulit a szoba minden sarkában a 360° hangnak köszönhetően. Esőben vagy napos időben is megállja a helyét. Raftingozás vagy akár hegymászás közben is. Az Ön kedvenc zenéit most valóban bárhol szívesen hallgathatja.


Zenei őrület az utakon

Ha egy hordozható hangszórót keres, amelyet valóban bárhol használhat, akkor most pont ilyenre talált rá. Ellenáll a pornak, a víznek és nem utolsó sorban az ütésnek is. Mindez az Ultimate Ears MEGABOOM. Kiesett a hangszórója a hátizsákból? Kint tartózkodik és hirtelen lezúdul az eső? Nem probléma. Még akkor sem, ha egyenesen a vízbe esik. Egy méteres vízmélységben akár fél órát is kibír.


Mindennapos kalandokhoz tervezve

Egy hangszóró nem elég? Streameljen akár két Ultimate Ears MEGABOOM-ba. Mindezt a Bluetooth szabvány teszi lehetőve, amely akár 30 méteres elérést is biztosít, valamint az ingyenes aplikáció, ami kompatibilis Androiddal és iOS-szel is. 


Intuitív kezelés

Ismeri azt az érzést, amikor a tábortűz melege körül önfeledt a szórakozás? Ha mindeközben megszólal telefon és sürgősen válaszolnia kell? Semmi probléma, a beépített mindenirányú mikrofon segítségével ezt is könnyen megteheti. Ráadásul a többi baratjával is megoszthatja mindezt, és az egyedi élményeket. 


Kód:  MH330e1d
Termékszám:  984-000479
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05