Oldal frissítése

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - BrainFreeze

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - BrainFreeze

Hangszóró a partik szerelmeseinek

A hangszórót úgy tervezték, hogy a szobában 360 fokos hangzást biztosítson a ház minden sarkában. Akár esik az eső, akár süt a nap. Függetlenül attól, hogy egy hegyen lovagol vagy a levegőben repül. Akár extrém sportot is űzhet. Élvezheti kedvenc zenéit, bárhol is legyen!


Zenei őrület az úton

Ha hordozható hangszórót keres, bármilen helyre is menne, megtalálta. Porálló, vízálló, ütésálló; mindez az Ultimate Ears BOOM 2. Kivette a hangszórót a hátizsákjából? Kint ül, és elkezd esni? Nem számít. Még ha be is esett az eső a készülékbe. Semmi sem fog történni. 1 méter mélységben akár fél órát is kibír.


A mindennapi kalandozáshoz tervezve

Egy hangszóró nem elég Önnek? A zenéit egyenesen két Ultimate Ears BOOM 2-re állíthatja be. Ez a Bluetooth-on keresztül (30 méterig terjedő tartomány) és intelligens alkalmazással ingyenes. Ez is kompatibilis az Android és az iOS eszközökkel.


Intuitív működés

Szeretné dalt váltani, de keresi azt a telefont vagy tabletet, amelyről zenét játszik le éppen? Csak duplán érintse meg a hangszóró tetejét, és a műsorszám átkapcsol. Egy érintéssel a lejátszás szünetel.


 
Kód:  MH330c2b
Termékszám:  984-000558
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20