Oldal frissítése

Logitech Spotlight Presentation Remote prezenter, arany

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Spotlight Presentation Remote prezenter, arany


Fedezze fel a sikeres prezentáció titkát!


Számtalan érdekes tipp létezik a tökéletes előadás megalktásához. A siker kulcsa azonban továbbra is az, hogy felkeltse a hallgatósága érdeklődését. Hogy erőfeszítései ne fulladjanak kudarcba, nem szabad az egyes képeket számítógépe billentyűzetéről indítania. Éppen ezért a Logitech megalkotta a modern Spotlight Presentation Remote prezentert, amellyel megragadhatja hallgatósága figyelmét, miközben szabadon mozoghat, és nem kell a számítógép kellett leragadnia. Ennek a praktikus eszköznek a tulajdonságaival valódi profivá válhat.



Próbáljon ki valami újat!


A Spotlight teljesen új szintre emeli a diavetítés fogalmát. Fejlett funkciókat kínál, könnyen használható, és minimalista kialakítása ellenére lenyűgöző benyomást kelt. Értékelni fogja a háromgombos kezelőfelületet, amely használatára ösztönösen ráérez majd.


Emelje ki azt, ami fontos


A modern mutatórendszer használatával kihangsúlyozhatja azt a területet, amit a közönsége éppen néz. A Spotlight használatával arra is lehetősége van, hogy pixelpontos részletességgel nagyítsa fel a fontos részleteket.*

*A funkciót a Logitech Presentation App alkalmazás segítségével aktiválhatja.

Csak egy karnyújtásnyira.


Multimédiás tartalom megjelenítése


A Spotlight prezenterrel könnyedén indíthat el és állíthat meg videókat, nyithat meg hivatkozásokat, és még sok mást. Ennek a funkciónak köszönhetően anélkül tud léptetni diái között, hogy oda kellene lépnie az egérhez vagy a laptophoz.


Egy eszköz, amelyre tényleg számíthat


USB-n keresztül vagy Bluetooth® technológiával csatlakoztassa a Spotlight prezentert számítógépéhez! A plug-and-play csatlakozási módok többsége a legtöbb platformon használható. A Spotlight kompatibilis a legtöbb prezentáció-készítő alkalmazással. Ráadásul, a távirányító tölthető*,  és akár 33 méteres (100 láb) hatótávolságon belül működik. Ennek köszönhetően korlátlanul mozoghat előadása alatt.

* Teljes töltöttség mellett, az akkumulátor akár 3 hónapig bírja. (A felhasználás módjától függően.)


rezentační ovladač Spotlight Logitech - Powerpoint
 

Powerpoint®

rezentační ovladač Spotlight Logitech - Keynote
 

Keynote®

rezentační ovladač Spotlight Logitech - PDF
 

PDF

rezentační ovladač Spotlight Logitech - Google Slide
 

Google™ Slide 

rezentační ovladač Spotlight Logitech - Google Prezi
 

Google™ Prezi


rezentační ovladač Spotlight Logitech - Windows
 

Windows

rezentační ovladač Spotlight Logitech - Mac
 

Mac


Pontos időkezelés


Tartsa 100%-ig irányítása alatt az időt, az első diától az utolsóig! Az alkalmazáson belül állítsa be a prezentáció végének tervezett idejét, hogy a távirányító rezgéssel jelezzen, ha lejárt az ideje, közvetlenül a kezében.* 

* A Logitech Presentation App alkalmazással aktiválhatja.


 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. hatótávolság 30 m
Csatlakozás USB vevőegység
Felszerelés Lézer pointer, Akkumulátor, Giroszkóp
Lézer mutató színe Piros lézer
Kód:  JT020j1
Termékszám:  910-004862
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20