Oldal frissítése

Logitech Speaker System Z443

4,4 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Logitech Speaker System Z443

A Logitech Z443 azok számára ideális választás, akiknek a kiváló minőségű hang és külső megjelenés egyaránt fontos.  A hangszórók közepes sűrűségű forgácslapból készülnek, ami mélyebb, melegebb hangzást és egyenletes hangélményt biztosít. Az akusztikát  kutató-fejlesztő laboratóriumokban szigorú szabványok szerint finomhangolták, amelyeknek köszönhetően a Logitech vezető szerepet ért el a számítógép alkatrészek piacán. A fekete színű fa váz és a csillogó kezelőpanel bármilyen szobabelsőhöz illeszkedik. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kisméretű igényes hangszórók
  • Pontos akusztikus kialakítás
  • Fából készült szatellitek és mélysugárzó
  • Egy pár hangszóró a tiszta magas hangokért
  • Mélynyomó az erőteljes basszus hangokért

Nagy hang, kis méret

Ha zenét hallgat, találja meg a megfelelő hangerőt hozzá! A Z443 dinamikus hangzással tölti meg a szobát, amelynek a lejátszását okosan osztották fel. A szatelliteket az éles, tiszta, magas hangokra és a kiegyensúlyozott centerre optimalizálták, az erőteljes basszusról pedig a mélysugárzó gondoskodik. A zónák elválasztása lehetővé teszi a zajok kiszűrését és a minél tisztább zenei hangokat.

Kód:  JL010b1a
Termékszám:  980-000991
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05