Oldal frissítése

Logitech Smartdock

Kiegészítők a termékhez

Logitech Smartdock

A Logitech Smartdock segítségével a professzionális videókonferencia megszervezése gyerekjáték. A robusztus, mégis elegáns, öntött fémből készült elforgatható állvány megtámasztja a Microsoft Surface Pro keretét, ami által a tablet tökéletesen illeszkedik a Skype Room Systemhez, és tökéletes kommunikációs konzol alakul ki ezáltal. Koncentrálj magára a beszélgetésre, ne a technikai problémákra és a bonyolult megoldásokra.  A Skype for Business alkalmazás nagyon áttekinthető grafikai felületet kínál. A videóhívás megkezdéséhez elég egy érintés a világosan kijelölt ikonokon. Ráadásul az IR érzékelő segítségével a Smart Dock rendszer automatikusan bekapcsol a helyiségbe lépéskor, majd kikapcsol, amennyiben a helyiségben nincs senki.

A Logitech Smartdock konzol főbb tulajdonságai

  • Ideális társ a Skype Room System számára
  • A Skype For Business videókonferencia elindítása egyetlen érintéssel
  • A Surface Pro tablet biztonságos elhelyezése a konferenciateremben
  • IR mozgásérzékelő segítségével aktiválódik, gazdaságos üzemmód
  • Csatlakozási lehetőségek széles skálája

A SmartDock a munkakörnyezetbe illeszti a Skype for Businesst

Bármilyen Skype for Business tanúsítvánnyal ellátott kamerát használhatsz, mivel a kép és hang HD felbontása által olyan videóbeszélgetéseket nyújt, mintha valóban szemtől szemben lennél beszélgetőpartnereddel.  A SmartDock gazdag csatlakozókészletéhez, ahol két HDMI kimenet is megtalálható, csatlakoztathatsz projektort vagy kijelzőt, egy egész sor USB tartozékot, valamint gigabit Etherneten keresztül történő LAN adathálózatot is. A SmartDock HDMI bemenetet is tartalmaz, amely segítségével mobileszközről indíthatsz prezentációt a konkrét témáról.

Biztonság az IT munkatársak nyugalma érdekében

A Logitech SmartDocknak köszönhetően nyugodtan felügyelet nélkül hagyható a konferenciateremben a Microsoft Surface Pro tablet. A Skype Room System a kommunikációs rendszer állandó részévé válhat az intézményen belül. A tartóban a tablet biztonságosan rögzített, és az egész Logitech Smart Dock szabványos Kensington zárral erősíthető oda a biztos helyhez. Nagyon közkedvelt eszközről van szó, hiszen pontosan olyat szerezhetsz be, amely leginkább megfelel a kívánalmaknak. 

Kiegészítő információk:

Interfész:
Beépített csatlakozó a Microsoft Surface Pro tablet számára
Két HDMI kimenet (akár 1080p60)
Egy HDMI bemenet (akár 1080p30)
Gigabit Ethernet Port (RJ-45)
Három USB 3.0 port
Egy 3,5 mm-es audiobemenet fejhallgatóhoz

Mozgásérzékelő / jelenlét-érzékelés 3 méteres hatótávolságban

Biztonsági Kensington nyílás
Tápegység

Csomagolás:
Logitech SmartDock
Két HDMI (3 mt) kábel
Egy tápkábel (3 m)
Tápegység
Szerelőeszközök
Dokumentáció

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztalra

Rögzítés

Uchycení zařízení k držáku Mechanikus
Kód:  MC059g2
Termékszám:  960-001111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15