Oldal frissítése

Logitech PTZ Pro 2 Camera

237 190 Ft

Logitech PTZ Pro 2 Camera

 
logitech ptz PRO Camera 2

webkamera motoros MŰKÖDÉSSEl.

LOGITECH PTZ PRO CAMERA 2

VIDEÓKONFERENCIA PONTOS IDŐBEN.

Olyan videokonferenciához tervezett kamerát keresel, amelyet használhatsz a fontos üzleti megbeszélésekhez? Ez esetben válaszd a Logitech PTZ Pro 2 kamerát egyedülálló tulajdonságokkal és karcsú fekete megjelenéssel. A webkamera Full HD felbontással gondoskodik a lehető leginkább valósághű képekről és igazán kontrasztos színekről, amelygarantáltan hozzájárul az általános jó benyomáshoz.

FŐ FUNKCIÓK

 

REMEK ÁR

A LOGITECH PTZ Pro 2 kamera egyértelműen a legésszerűbb választás, hiszen a versenytársakhoz képest szinte féláron megvásárolhatod.

LOGITECH PTZ PRO CAMERA 2

JÓ KÉPMINŐSÉG

A webkamera egészének legnagyobb előnye egyértelműen az egyedülálló Carl Zeiss Optika tízszeres veszteségmentes zoom funkcióval, amely megőrzi a videó eredeti felbontását még zoomolás esetén is. Ennek köszönhetően a Logitech PTZ Pro 2 webkamera ideális választás a nagy méretű tárgyalótermekhez, irodákhoz vagy előadótermekhez, nemszámít hogy hol ülsz.

LOGITECH PTZ PRO CAMERA 2

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS HASZNÁLAT

A kamera azonnal készen áll a használatra az USB plug-and-play kapcsolat lehetőségével. Emellett támogatja a legtöbb elérhető videokonferencia alkalmazást a Windows és Mac operációs rendszereken.

LOGITECH PTZ PRO CAMERA 2

TÁVIRÁNYÍTÁS

Szabályozd a kamera forgását, döntését és zoomolás funkcióját a kézi távirányítóval a konferenciaterem, auditórium, osztályterem vagy a munkahelyed egészében.


Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Autofókusz, Kézi fókusz, Optikai zoom, Távirányító
Betekintési szög 90 °

Méret & súly

Szélesség 13,1 cm
Magasság 14,6 cm
Mélység 13 cm
Tömeg 580 g

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Szabadon álló
Kód:  JS046a4a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  960-001186
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15