Oldal frissítése

Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO

4,8 153 értékelés
32 390 Ft

Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO

 
Logitech pro stream webCAM c922 pro

streamELÉSHEZ tervezett professzionális kamera.

Logitech C922

kamera sTREAMEREK számára.

Kommunikálj a családtagokkal vagy a rajongóiddal kifogástalan minőségben. A Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO webkamera Full HD felbontásban, 30 FPS sebességgel biztosítja a videofelvétel készítését és a streamelést. A kamera olyan funkciókat kínál, mint a hátter megváltoztatása a Personify segítségével, a kiváló minőségű hangfelvételkészítése, autófókusz vagy a 78°-os látómező.

FŐ FUNKCIÓK

 
Logitech C922

KIVÁLÓ MINŐSÉG A JÁTÉK STREAMELÉSÉHEZ

A Logitech C922 PRO professzionális webkamerát a gamereknek és a YouTube vloggereknek tervezték. A felhasználók két különböző felbontásból választhatnak, az egyik az 1080p felbontás,  30 FPS sebesség.

Logitech C922

60 FPS SEBESSÉG

Amennyiben szükséges, a felbontást csökkentheted 720p értékre, míg a videóátvitel sebességét 60 FPS-re. A H.264 tömörített kodek formátum támogatást biztosan nagy örömmel fogadják a Skype felhasználók, hiszen ennek segítségével igazán nagy felbontású videóhívásokat bonyolíthatnak le.

Logitech C922

HIHETETLENÜL ÉLES KÉP

A kommunikáció során előfordulhat a mozgás vagy a fényviszonyok változása, amelyet a kamera folyamatosan optimalizál, így mindig az ideális paraméterek állnak rendelkezésedre.

Logitech C922

SZTEREÓ HANGZÁS

A beépített kettős minden-irányú mikrofon kiemelkedő minőségben gondoskodik az audió kimenetről. A YouTube vloggerek minden bizonnyal nagyra értékelik majd a háttér testreszabásának lehetőségét a saját csatornájukon.

Logitech C922

XSPLIT LICENSZ

Az XSplit Broadcaster a XSplit Gamecaster alkalmazások ideális segítséget nyújthatnak a profi streamereknek.

Logitech C922

SEGÍT A TARTALOM KÉSZÍTÉSÉBEN

A Logitech C922 webkamera segítségével új fejezetet nyithatsz az életedben, neked csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztathatod azt a számítógéphez. 


Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Összecsukható mechanika, 1/4 "menet állványhoz
Betekintési szög 78 °

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Klippes
Kód:  JS038a1b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  960-001088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15