Oldal frissítése

Logitech Pro PTZ kamera

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Pro PTZ kamera

Hadd mutassuk be a Logitech piacvezető webkameráját. Ez az eszköz professzionális megjelenésének köszönhetően kiválóan használható üzleti konferenciákon. A kép és hang anyag tökéletes minőségben jut el az üzletfeleihez. Alkalmas olyan körülmények megteremtésére, ahol úgy érezheti szemtől szemben áll a tárgyalóféllel. A kamera beszerzésébe fektetett összeg, a drága üzleti utak feleslegessé válásával, azonnal megtérül.

Legfontosabb jellemzői

Szakmai konferenciákhoz

A webkamera nagyszerűen használható közepes, 10-15 fős csoportok videókonferenciáinak közvetítésében. A prémium minőségű kamera Full HD felbontású videókapcsolat fenntartására alkalmas. A professzionális üzleti környezetben megkövetelt képminőségről a Carl Zeiss lencsék 10x optikai zoommal gondoskodnak. A kamerát optimalizálták Lync, a Cisco Jabber és a Skype programok használatára. Segítségükkel a videókapcsolat stabil és könnyen fenntartható lesz.

A készülékhez mellékelt tartozékok segítségével könnyen felszerelhető a falra. A szabványos állványrögzítési pont kiváló pásztázási minőséget biztosít. Ezáltal a videó felvételi szögét mindig az igényeire szabhatja. A távirányító lehetővé teszi, hogy a székéből ülve irányítsa a dőlésszöget, zoomot és a gyorsbeállításokat. A Kensington biztonsági zárfoglalattal megfelelően rögzíthető, így nem kell a biztonsága miatt aggódnia. A készülék USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez.

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Háttérzaj csökkentése, Autofókusz, Kézi fókusz, Face Tracking, Távirányító

Méret & súly

Szélesség 13 cm
Magasság 13 cm
Mélység 15 cm
Tömeg 590 g

Szín

Szín Szürke

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS
Kód:  JS046a4
Termékszám:  960-001022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05