Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech Pop Mouse Blast

4,8 39 értékelés
13 890 Ft

Logitech Pop Mouse Blast


POP MOUSE

VEZETÉK NÉLKÜLI EGÉR TESTRESZABHATÓ HANGULATJELEKKEL

Logitech Pop Mouse Blast

FEJEZD KI ÉRZÉSEIDET AZ EGÉRREL

Fejezd ki érzelmeid vagy hangulatod az íróasztalánál és azon túl is! A nagyszerű Logitech Pop Mouse vezeték nélküli egérrel ez egyáltalán nem lesz nehéz. Ez a gyönyörű pasztellszínekben pompázó egér egy testreszabható gombbal rendelkezik, amelyhez hangulatjeleket rendelhetsz.

FŐ FUNKCIÓK


Logitech Pop Mouse Blast

PROGRAMOZHATÓ GOMB

Az egér tetején található gomb az, ahol a móka kezdődik. Válassz a menüből, vagy rendelj emojikat a gombhoz a Logitech szoftver segítségével, és küldd el kedvenc emojidat egyetlen kattintással. Alternatívaként használhatod a gombot egy funkció hozzárendelésére is, például elnémíthatod a mikrofont, vagy képernyőképet is készíthetsz.

Logitech Pop Mouse Blast

KOMPAKT, KÉNYELMES ÉS CSENDES EGÉR

A Pop Mouse vezeték nélküli egér remekül néz ki. Kellemes, lekerekített formája pontosan illeszkedik a tenyérbe, ráadásul szinte bárhol használhatod. A SilentTouch technológia minden kattintást halkabbá tesz, a nagy felbontás pedig lehetővé teszi, hogy kisebb felületeken is dolgozhass vele.

Logitech Pop Mouse Blast

A LOGITECH POP SMARTWHEEL GÖRGŐVEL RENDELKEZIK

A Logitech Pop egér SmartWheel görgővel rendelkezik, amely automatikusan vált a nagy pontosságú és a gyors görgetési mód között. A hosszú oldalak böngészése még soha nem volt ennyire intuitív.

Logitech Pop Mouse Blast

A POP EGÉR 3 ESZKÖZHÖZ CSATLAKOZIK

A Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy a Pop Mouse-t egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakoztathasd, amelyek között egy gombnyomással válthatsz. Az egér kompatibilis a Flow szoftverrel a szövegek, képek és fájlok számítógépek közötti könnyed átviteléhez. Mindegy, hogy Windows, macOS, Chrome OS, Android vagy iPadOS rendszert használsz, a POP Mouse mindig készen áll.

Logitech Pop Mouse Blast

A POP MOUSE HIHETETLEN KITARTÁSSAL NYŰGÖZ LE

A Pop Mouse egy AA elemmel működik. Az energiatakarékos technológia és az automatikus alvó üzemmód üresjáratban maximalizálja az akkumulátor élettartamát, amely így akár 2 év is lehet. Az akkumulátorhoz való hozzáférést egy mágneses felső fedél biztosítja. Az egér kompatibilis a Logi Bolt USB vevőegységgel is.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth
Elem típusa AA
Elemek száma 1 ×

Egér használata

Típus Irodai, Utazó
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Kompatibilitás

Kompatibilitás Android, iOS, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS, iPadOS

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás, Csendes
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 2 év

Méret & súly

Szélesség 5,94 cm
Magasság 3,52 cm
Mélység 10,48 cm
Tömeg 0,08 kg

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa AA (ceruzaelem)
Kód:  MG100i19f2b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-006546
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10