Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech Pop Keyboard Daydream

4,6 15 értékelés
32 690 Ft

Logitech Pop Keyboard Daydream


pop keyS

vezeték nélküli MECHANIKUS billentyűzet EMOJI BILLentyűkkel.

Logitech Pop Keys Daydream

Egy billentyűzet, amely kifejezi az érzéseidet.

Fejezd ki érzelmeid vagy hangulatod az íróasztalánál és azon túl is! A fantasztikus retró Logitech Pop Keys billentyűzettel ez egyáltalán nem lesz nehéz. A Logitech vezeték nélküli billentyűzet különleges, testreszabható emoji billentyűivel kifejezheted hangulatod vagy érzéseid. Ezenkívül a Pop Keys jól néz ki, helyet takarít meg, és imádni fogod a Brown Tactile mechanikus kapcsolóinak hangját is.

FŐ FUNKCIÓK


Logitech Pop Keys Daydream

HANGULATOK AZ UJJBEGYEKEN

Boldog vagy? Dühös? Szomorú vagy szerelmes? A Logitech Pop Keys nyolc cserélhető emoji-billentyűvel rendelkezik, amelyeket könnyedén kombinálhatsz, hogy hangulatodhoz igazítsd őket. Bármelyik meglévő emojit hozzárendelheted a szoftver segítségével (a Windows és az iOS támogatja) vagy közvetlenül a barátokkal való csevegés során az emojimenüben is használhatod őket.

Logitech Pop Keys Daydream

MECHANIKUS BILLENTYŰK GYÖNYÖRKÖDTETNEK

Tapasztald meg a szinte függőséget okozó gépelést az írógép stílusú mechanikus billentyűkkel. Érezd, ahogy ujjaid a billentyűkön pattognak, és hallgasd a mechanikus kapcsolók kattogását amikor megnyomod őket.

Logitech Pop Keys Daydream

MEGTÉVESZTŐ POP KEYS

Ne tévesszen meg a billentyűzet vintage formatervezése. A Logitech Pop Keys összesen 12 FN gyorsbillentyűt kínál az olyan funkciók egyszerű eléréséhez, mint például a képernyőkép készítés, a hangból szöveg alakítás vagy a mikrofon elnémítása, és még sok minden mást.

Logitech Pop Keys Daydream

EGYSZERRE AKÁR 3 ESZKÖZHÖZ IS CSATLAKOZHAT

A Pop Keys nemcsak 10 méteres hatótávolságú Bluetooth Low Energy Wireless (Bluetooth 5.1) technológiával rendelkezik, hanem egy Logi Bolt USB-vevőt is tartalmaz, így a billentyűzetet könnyedén csatlakoztathatod egyszerre akár három eszközhöz (telefon, tablet, iPad, számítógép), és tetszés szerint válthatsz közöttük.

Logitech Pop Keys Daydream

KOMPAKT ÉS KÉNYELMES BILLENTYŰZET

Az összes billentyű egy helytakarékos keretben került elhelyezésre, így könnyen elérhető közelségben vannak. A billentyűk érintőfelülete lekerekített és ívelt, hogy pontosan illeszkedjen az ujjbegyek alakjához, így a gépelés kényelmes és zökkenőmentes lesz. A Pop Keys kompakt kialakítása lehetővé teszi az egér közelebbi elhelyezését a jobbergonómia, a nagyobb kényelem és a jobb testtartás érdekében.

Logitech Pop Keys Daydream

POP KEYS HIHETETLEN ÁLLÓKÉPESSÉGGEL RENDELKEZIK

A Logitech úgy tervezte a Pop Keys-t, hogy évekig elkísérhessen. A két AAA elem akár három év élettartamot ígér, míg az egyes billentyűket 50 millió billentyűleütésig tartó élettartamra tesztelték.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AAA
Elemek száma 2 ×

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai, Tablethez, Mac kompatibilis
Billentyűzet formátum Keypad
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Amerikai (nemzetközi)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

További billentyűzet funkciók

További billentyűzet funkciók Cserélhető gombok

Szín

Szín Türkiz

Méretek

Szélesség 32,12 cm (321,2 mm)
Magasság 3,54 cm (35,4 mm)
Mélység 13,84 cm (138,4 mm)

Tömeg

Tömeg 779 g

Kompatibilitás

Kompatibilitás Android, iOS, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS, iPadOS

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa AAA (mikro ceruzaelem)
Kód:  MC055v2d1c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  920-010736
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15