Oldal frissítése

Logitech POP Home Switch (Alloy)

Kiegészítők a termékhez

Logitech POP Home Switch (Alloy)

A

Az otthon irányítása midnenkinek

A logitech eszköze egy okos megoldás a fények és a zene irányítására egy gombnyomással. A POP Extra Home Switch biztosítja, hogy complex profilokat hozzon létre, amelyekkel megváltoztathatja otthona légkörét akár egy pillanat alatt is. Például a Movie Night profil lejjebb veszi a fények intenzitását, bekapcslja a TV készüléket és a házimozi rendszert, ígyhogy önnek csak le kell ülni a fotelbe és élvezni a filmet.

Bővítse okos otthonát

Szerezzen be még egy POP Home Switch eszközt és irányítson még nagyobb számú eszközt otthonában. A kényelmes irányításért, használhatja a Spart POP mobilalkalmazást, amely elérhető iOS-en és Androidon

Könnyű telepíteni és használni

A wireless technológiával és az akkumulátoros üzemeléssel a POP Home Switch-et akárhova teheti. Könnyű bárhova, a falra rögzíteni az eszközt a mellékelt kétoldalú ragasztóval. A telepítés közben az összes kompatibilis és közelben lévő eszközt megkeresi és párosítja magát velük.

A profilok kialakítása

A POP Home három irányítási lehetőséget különböztet meg, amit a mobilalkalmazásban állíthat be. Például egy érintéssel be- vagy akár lekapcsolhatja  a fényeket egy adott intenzitásra és színre. Két érintéssel elkezdhet zenét lejátszani a Sonoson, és nyomva tartva egy specifikus területet irányíthat, példáu a külső fényeket, vagy zárakat.

Széleskörű kompatibilitás

A Logitech POP Home Switch kompatibilis a Phillips HUE, Insteon, LIFX és Lutron okos villanykörtékkel. A zenét a Sonos technológiával streameli. Kompatibilis még a SmartThingsszel, a Belkin WeMo-val, a Lutronnal és az IFTTT okos platformokkal. Széleskörűen válogathat a kiegészítők közül, amikkel irányíthatja az okos otthonát.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home
Kód:  MH335a2d
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  915-000286
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20