Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech MX900 Performance US Layout

3,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech MX900 Performance US Layout

 
logitecH Mx900 PERFORMANCE

egyszerűen a legjobb vezeték nélküli készLET.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

billentyűzet PROFIK számára.

Élvezd a maximális produktivitást és szerezd meg a billentyűzetből és egérből álló Logitech MX900 vezeték nélküli szettet. A billentyűzet intelligens háttérvilágítást, állítható funkciójú gombokat és további funkciókat kínál. Az MX vezeték nélküli egér két görgővel és összesen 3 gombbal érkezik, amelyből egy gombbal állítható a sebessége. AzEasy Switch funkció és a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat segítségével akár 3 számítógéphez csatlakoztathatod az egeret egyszerre.

FŐ FUNKCIÓK

 
LOGITECH MX900 PERFORMANCE

NAGYON JÓL OLVASHATÓ BILLENTYŰK

A kényelmes Logitech billentyűzet szabványméretének és egyszerű dizájnjának köszönhetően bármilyen irodában megállja a helyét. A csuklód számára nagy felüdülést jelenthet az enyhe döntöttsége, amely az abszolút kényelmet és a mérsékelt fáradást szolgálja munkavégzés közben.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

KÉNYELMES, PROFILOZOTT EGÉR

Profilozott formájával és puha gumírozott oldalsó elemeivel a vezeték nélküli egér tökéletesen illeszkedik a tenyeredbe. Azonban kialakítása inkább a jobbkezesek számára kedvez. Az egér és a billentyűzet beépített akkumulátorral érkeznek, amely a billentyűzet esetében 10, míg az egér esetében 70 naponta újratöltést igényel, ez persze függa felhasználás módjától is.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

PRODUKTÍV KEZEK

A Logitech MX csúcskategóriás egér nem csak tulajdonságaival, hanem ergonomikus kialakításával is lenyűgöz. Egy különleges oldalsó görgővel rendelkezik, amelyet működtethetsz a nagyujjaddal. Éppen ezért innovatív módját kínálja a könnyű és hatékony egér használhatnak.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

LOGITECH FLOW

A professzionális Logitech Flow szoftver segítségével egy időben használhatsz akár három számítógépet is egyetlen egér segítségével. Éppen ezért sokkal gyorsabban dolgozhatsz. Képzeld csak el, hogy éppen az asztali számítógépen dolgozol, és szeretnél átmásolni egy fájlt a laptopodra. Egyszerűen csak válts a két készülék között és másoldát a tartalmat ahova szeretnéd.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

TÖKÉLETES FORMA

A Logitech prémium minőségű fekete színű egerét a legnagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználók számára tervezték. Az egeret Windows és MAC operációs rendszerekre egyaránt optimalizálták. A gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés jegyében készült.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai
Billentyűzet formátum Standard - 100%
Típus Membrán

Elrendezés

Lokalizáció US
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 2 000 DPI
Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

A csomagban

Csomag tartalma Unifying vevőegység
Kód:  MC049d3a
Termékszám:  920-008879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15