Oldal frissítése

Logitech - MX Sound

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech - MX Sound

Élvonalbeli hangminőség az asztalon

A Logitech MX Sound vezeték nélküli hangszórók, minőségi hangátalakítóval vannak ellátva, amely vezeték nélküli Bluetooth technológián vagy vezetékes kapcsolaton keresztül kerül továbbításra. A hangszóró, lélegzetelállító formatervezését, a prémium szövetnek és a mozgásra aktiválódó, háttérvilágítással ellátott gomboknak köszönheti. 


Főbb jellemzők:

  • Vezeték nélküli Bluetooth technológia
  • 2 féle képpen is csatlakoztathatod
  • Egyszerre egy eszközhöz csatlakoztatható 3,5 mm-es csatlakozóval
  • Élvonalbeli átalakítóval a kiegyensúlyozott hangzásért
  • Mozgásra aktiválódó, világító érintésvezérlés
  • Hangforrások közötti könnyed váltás

Kiváló hangminőség

A csúcsminőségű hangot a 24W-os frekvenciaváltók biztosítják, amelyek egyedülálló hengeres kialakításuknak köszönhetően, szélesebb körű basszust kínálak, és kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, indokolatlan torzítás nélkül. Az optimális hangélmény, a hangszóró 10°-os dőlésszögének köszönhető.


Válts könnyedén a hangforrások között!

A Logitech MX Sound hangszórókat 2 féle képpen is csatlakoztathatod. Egyrészt a vezeték nélküli Bluetooth segítségével, másrészt a vezetékes 3,5 mm-es audio jack csatlakozón keresztül. A Logitech Easy-Switch technológiának köszönhetően, könnyedén válthatsz a hangforrások között.


Intuitív vezérlés

Csak egy érintés, és máris állíthatsz a hangerőn, vagy más eszközhöz csatlakoztathatod a hangszórókat a 4.1-es Bluetooth segítségével. A "gombok" háttérvilágítása mozgásra aktiválódik, 20 perc inaktivitás után pedig automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.


Kód:  MH330k1k
Termékszám:  980-001283
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15