Oldal frissítése

Logitech MX Master 3S Universal Graphite

4,6 264 értékelés
40 980 Ft

Logitech MX Master 3S Universal Graphite


logitech mx master 3s

 ikonikus, TOVÁBBFEJLESZTETT egér.

Logitech MX Master 3S

nagy teljesítményű, vezeték nélküli egér.

Bemutatjuk az ikonikus Logitech MX Master 3S egeret, amely nagyobb pontosságot, puhább tapintásérzetet és kiváló teljesítményt nyújt a munkádhoz a csúcskategóriás 8000 DPI érzékelőnek és a csendes kattintás funkciónak köszönhetően.

FŐ FUNKCIÓK


Logitech MX Master 3S

LOGITECH MX MASTER 3S EGÉR - AMIT ÉRZEL, DE ALIG HALLASZ

A Logitech MX Master 3S csendes kattintás funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony munkát, ugyanolyan kattintási reakcióval, de rendkívül alacsony zajszint mellett. Ez a funkció a puha, ugyanakkor szinte hallhatatlan kattintást akár 90%-os zajcsökkentéssel kombinálja. Csendes MagSpeed elektromágneses görgetőkereket is tartalmaz, amely biztosan nem zavar majd munka közben.

Logitech MX Master 3S

PRECÍZ LÉZERES ÉRZÉKELŐ BÁRMILYEN FELÜLETEN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSHEZ

Ez a vezeték nélküli egér a Logitech eddigi legpontosabb, új generációs érzékelőjével rendelkezik. Az akár 8000 DPI-ig állítható felbontású DarkField szinte bármilyen felületen érzékeli az egér mozgását, akár az üvegen is. A Logitech MX Master 3S egér érzékenységét a Logi Options+ szoftverben könnyedén beállíthatod a stílusodhoz és a monitor felbontásához igazodva.

Logitech MX Master 3S

PÁRATLAN MAGSPEED KERÉK

A rendkívül csendes MagSpeed elektromágneses görgetőkerék olyan precíz, hogy pixelpontosan megáll, és annyira gyors, hogy másodpercenként 1000 sort lehet vele görgetni. A kerék megmunkált acélból készült, ami kiváló tapintást és ideális súlyt biztosít a dinamikus tehetetlenség érdekében.

Logitech MX Master 3S

SZOFTVER LOGI OPCIÓK+

A Logi Options+ szoftverrel könnyedén testre szabhatod Logitech MX Master 3S egeredet, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha több számítógépen, különböző rendszerekkel dolgozol. Az egyes gombokat akár az általad használt alkalmazásoknak megfelelően is testre szabhatod, pl. Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom és Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint és Edge. Végül, de nemutolsósorban lehetővé teszi a számítógépek közötti váltást a Flow funkció segítségével, egyszerűen, a kurzornak a képernyő szélére történő mozgatásával.

Logitech MX Master 3S

A LOGITECH MX MASTER 3S AKÁR 70 NAPIG IS MŰKÖDIK

Az egér akár 70 napig is bírja egyetlen feltöltéssel. A gyorstöltés funkció három órányi működést biztosít egyetlen perc alatt. A Logitech MX Master 3S egér töltése a mellékelt USB-C kábelen keresztül történik. Az egér kompatibilis a Windows, macOS, Chrome OS vagy Linux rendszerekkel, mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a Bluetooth Low Energy vagy a mellékelt Logi Bolt USB miniatűr vevőegység segítségével.Egyszerre legfeljebb három eszköz párosítható.

Logitech MX Master 3S

ÉLVEZD A HIHETETLEN KÉNYELMET

A Logitech MX Master 3S ergonomikus kialakításának a célja, hogy maximális védelmet nyújtson a kéz és az ujjak számára. A texturált felület biztonságos fogást, a dőlésszög pedig természetesebb karpozíciót tesz lehetővé. Minden kezelőgombot úgy helyeztek el, hogy azok intuitív módon, könnyen elérhetők és gyorsan használhatók legyenek. Az oldalsó görgetőkerék követi a hüvelykujj természetes mozgását a sima és intuitív vízszintes navigáció érdekében.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C
Elem típusa Li-pol

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Android, iOS, Windows 10, Windows 11, macOS, iPadOS, Linux

Érzékelő

Érzékenység 8 000 DPI
Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Két görgő, Lendkerék, Hyperscroll

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 70 nap
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Méret & súly

Szélesség 8,43 cm
Magasság 5,1 cm
Mélység 12,49 cm
Tömeg 141 g

Szín

Szín Grafit
Kód:  MG125e2e1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-006559
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20