Oldal frissítése

Logitech Mouse Pad Studio Series - Graphite

4,8 83 értékelés
2 990 Ft

Logitech Mouse Pad Studio Series - Graphite


Logitech MOUSE PAD Studio sERIES

AZ EGÉR EGYENLETES mozgATÁSáért

Logitech Mouse Pad Studio Series

Elegáns egérpad.

Bemutatjuk a Logitech Mouse Pad Studio Series-t, egy puha, sima, csúszásmentes egérpadot, amely feldobja majd a munkaállomást. A kiváló minőségű anyagokból készült Logitech egérpad maximális kényelmet biztosít, és az íróasztalod központi elemévé válik majd.

FŐBB FUNKCIÓK


Logitech Mouse Pad Studio Series

LEGYEN KÉNYELMES A MUNKAVÉGZÉS!

Az egérpad méretei 33 × 20 cm. A Logitech Mouse Pad Studio Series egérpad kopásálló anyagból készült, lapos varrással rendelkező élekkel, így kényelmes használatot, stílusos megjelenést és sima, könnyed egérmozgást garantál - használd akár otthon, akár az irodában. 

Logitech Mouse Pad Studio Series

A MOUSE PAD STUDIO SERIES TASZÍTJA A VIZET

A Logitech Mouse Pad Studio Series víztaszító felülettel rendelkezik, így ha véletlen folyadék ömlene rá, az nem tesz kárt benne, és könnyen feltörölhető. Puha borításakellő kényelmet biztosít munka közben, csúszásmentes alja pedig bármilyen felületen stabilan tartja az egérpadot, így az garantáltan nem mozdul el. 

Logitech Mouse Pad Studio Series

KÖRNYEZETBARÁT ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT LOGITECH EGÉRPAD

Az egérpad csúszásmentes alja 72%-ban természetes gumiból készült, míg puha, kényelmes, felső borítása és a belső réteg is 100%-ban újrahasznosított poliészter. A Logitech Mouse Pad Studio Series egérpaddal a PET-palackok új életre kelnek. 


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 23 cm
Magasság 0,2 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 73 g

Típus

Felhasználási mód Irodai

Tulajdonságok

Anyag Szövet
További tulajdonságok Csúszásgátló alap

Szín

Szín Grafit
Kód:  MG199i1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  956-000049
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20