Oldal frissítése

Logitech MeetUp

3,7 3 értékelés
280 790 Ft

Logitech MeetUp

 
logitech meetup

Univerzális konferencia webkamera.

LOGITECH MEETUP

webkamera kisebb konferenciatermekhez.

A Logitech MeetUp egy prémium minőségű konferencia webkamera, amelyet a kisebb méretű konferenciatermekhez terveztek. Többé már nem kell a laptop elé tömörülnöd az irodában. A 4K optikával és a szuper széles 120°-os látószöggel a MeetUp webkamera kristálytiszta képet nyújt a konferenciabeszélgetés összes résztvevőjének. A beépített hangzást az általános tárgyalótermek akusztikájához optimalizálták, így biztos lehetsz benne, hogy minden jól látható és hallható is.

FŐ FUNKCIÓK

 

KAMERA, AMELYBŐL SEMMI SEM HIÁNYZIK

Az ultra széles látószögnek, a motorizált lencsének, a RightSight automata érzékelőnek és a MeetUp webkamera forgatás/ döntés funkciójának köszönhetően bármilyen pozícióban jó láthatóságot nyújt.

VÁLLALATI TANÚSÍTVÁNY

A Logitech MeetUp webkamera hivatalos minősítéssel rendelkezik a Skype for Business és a Teams, illetve a Microsoft Cortana és a Cisco Jabber alkalmazásokhoz. Emellett a legtöbb létező alkalmazást tanúsítvány nélkül is támogatja.

LOGITECH MEETUP

SZÉLES LÁTÓMEZŐ

A Logitech MeetUp VIP webkamera páratlan képminőséget biztosít még a kisméretű tárgyaló termekben is. 120°-os látószögével könnyedén készít felvételt a szoba minden sarkáról maximum 8 fős létszámig. A nagy felbontású 4K érzékelő és a Logitech objektív gondoskodnak a hihetetlenül éles képekről, miközben a döntés és zoomolás funkciókkal olyan gyorsan mozgathatod a kamerát, ahogyan az szükséges.

LOGITECH MEETUP

CSATLAKOZTATÁS ÉS HASZNÁLAT

Nyisd meg a beszélgetés ablakát és kezdd el a videókonferencia beszélgetést azonnal. Csak dugd be a Logitech MeetUp webkamerát egy USB portba, és nincs is más teendőd. Használhatsz bármilyen konferenciabeszélgetés- vagy felhő szolgáltatás alapú szoftveres alkalmazást, beleértve azokat, amelyeket már ezelőtt is használtál.


Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás 4K (4096 × 2160 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Optikai zoom, Távirányító
Betekintési szög 120 °

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 8,5 cm
Mélység 1 cm
Tömeg 1 040 g

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Szabadon álló
Kód:  JS046b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  960-001102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20