Oldal frissítése

Logitech Marathon Mouse M720 Triatlon

4,6 67 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Marathon Mouse M720 Triatlon

 
Logitech Marathon M720 Triatlon gaming egér

vezeték nélküli egér három számítógéphez.

Logitech M720 Triathlon

univerzális használat hosszú akkumulátor üzemidő

A Logitech M720 Triathlon vezeték nélküli optikai egeret elsősorban sokoldalú felhasználásra tervezték, amely annak köszönhető, hogy képes három számítógép között zökkenőmentesen váltani. Kiemelkedő tulajdonsága az ergonomikus kialakítása és a stílusos fekete színe, amely remekül illik a hagyományos de a dizájnos laptopokhoz és számítógépekhez egyaránt. A vezeték nélküli egér akár két éves üzemidejéről az energiatakarékos Bluetooth  és Unifying technológia gondoskodnak.

FŐ FUNKCIÓi

 
Logitech M720 Triathlon

EGÉR TELE FUNKCIÓKKAL

A hosszú üzemidő mellett a Logitech M720 Triathlon egér lehetővé teszi az akár három különböző számítógép használatát is, amely hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akik több eszközzel dolgoznak egyszerre az otthonukban vagy a munkahelyükön.

Logitech M720 Triathlon

GYORS VISSZAJELZÉS

A Logitech Marathon Mouse M705 vezeték nélküli egér segítségével gyorsan böngészhetsz a dokumentumok és a weboldalak között, mindezt egyetlen görgetéssel. A precíz lépésenkénti görgetés hasznos lehet a listák, prezentációk áttekintéséhez.

Logitech M720 Triathlon

TESTRESZABHATÓSÁG

Nem nyerték el a tetszésedet az egér előre telepített funkciói? Amennyiben telepíted a Logitech Options szoftvert a Windows vagy macOS X operációs rendszerrel rendelkező eszközödre, az egér összes gombját az egyéni ízlésed szerint programozhatod be.

Logitech M720 Triathlon

IRÁNYÍTS EGYSZERRE 3 PC-t

Az Easy Switch technológia segítségével válthatsz több számítógép között, maximum három készülékhez csatlakozhatsz vele egy időben. Az egér három számmal jelzi a bal oldalán, hogy éppen melyik számítógéphez csatlakozik. A háttérvilágítású számmal tájékoztat, hogy éppen ahhoz a készülékhez csatlakozik, amelynek a száma világít.

Logitech Marathon Mouse M720 Triatlon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Az egér működéséről egy AA elem és egy 10 méteres hatótávolságú USB nano vevőegység gondoskodik. Az érzékenysége eléri az 1000 DPI értéket, így hatékonyan böngészhetsz az interneten vagy kényelmesen végezheted az adminisztrációs feladataidat. Az M720 Triathlon egeret elsősorban a jobbkezes felhasználók számára tervezték és teljesen kompatibilis a Windows és a macOS X operációs rendszerekkel.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,4 cm
Magasság 4,5 cm
Mélység 11,5 cm
Tömeg 135 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AA
Elemek száma 1 ×

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos, Hyperscroll

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 24 hónap

Szín

Szín Fekete

A csomagban

Csomag tartalma Unifying vevőegység
Kód:  MG107a3
Termékszám:  910-004791
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20