Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech M650 M Rose

4,8 179 értékelés
16 600 Ft

Logitech M650 M Rose

LOGITECH M650 M

TÖKÉLETESEN FORMÁZOTT EGÉR SMARTWHEEL GÖRGŐVEL.

Logitech M650 M

MINDENNAPI KÉNYELMES HASZNÁLATRA FEJLESZTETTÉK.

A Logitech M650 M vezeték nélküli egér gondoskodik a kényelmedről. A zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakoztathatóság, a csendes kattintás és a testreszabható oldalsó gombok optimális feltételeket biztosítanak a kényelmes, több órás munkához. Az egér ergonomikus kialakítása a kontúros formával minden tenyérbe remekül illik, ahol a gumírozott oldalsó markolatok is hozzájárulnak a jó fogáshoz.

FŐ FUNKCIÓK

Logitech M650 M

ZÖKKENŐMENTES ÉS PONTOS ÉRZÉKELÉS

A Logitech M650 M optikai érzékelővel rendelkezik, amelyet fejlett, 4 000 DPI-s felbontással láttak el. Így bármilyen felületen számíthatsz az egér pontos és sima mozgására.

Logitech M650 M

A LOGITECH M650 M SMARTWHEEL GÖRGŐVEL RENDELKEZIK

A mágikus SmartWheel görgő segítségével könnyedén görgethetsz a hosszú dokumentumokban. A görgő átkapcsolható olyan üzemmódba is, amelyben a lehető legérzékenyebben mozgatod a görgőt az egyes sorokon.

Logitech M650 M

A LOGITECH M650 M KÉTFÉLEKÉPPEN CSATLAKOZTATHATÓ

Az egér választási lehetőséget biztosít. Bluetooth Low Energy-n vagy a Logi Bolt USB-vevőegységen keresztül csatlakoztathatod a számítógépedhez vagy más eszközödhöz. Ezáltal akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkező, változtatható kapcsolatot hozhatsz létre. A Logitech M650 M több platformmal is kompatibilis - Windows, macOS, Linux, iPadOS, Android és "Chromebook Compatible" minősítéssel is rendelkezik.

Logitech M650 M

AZ ELEM REMEK ÜZEMIDEJE

Az energiatakarékos kialakításnak köszönhetően hosszabb időközöket érhetsz el az elemcserék között. A Logitech M650 M vezeték nélküli egér egyetlen AA elemmel működik, amely a beépített energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően akár 24 hónapig is üzemképes marad. Bluetooth üzemmódban az egér 20 hónapig működik.

Logitech M650 M

KEVESEBB ZAJ, JOBB ÖSSZPONTOSÍTÁS

Az exkluzív SilentTouch technológiával, amely több mint 90%-kal csökkenti a zajt, jobb és csendesebb környezetet élvezhetsz, amelyet a kollégáid is értékelni fognak. A Logitech Options+ alkalmazásban a Logitech M650 M egér oldalsó gombjait az igényeidhez igazíthatod.

Logitech M650 M

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A LOGITECH M650 M ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT

A Logitech M650 M egér műanyag alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek, hogy a régebbi szórakoztatóelektronikai termékekből származó, elhasználódott műanyagokat újrahasznosítsák, és csökkentsék a Logitech karbonlábnyomát.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AA
Elemek száma 1 ×

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Android, Windows 10, Windows 11, macOS, iPadOS, Linux

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói Csendes
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 24 hónap

Méret & súly

Szélesség 6,18 cm
Magasság 3,78 cm
Mélység 10,72 cm
Tömeg 0,1 kg

Szín

Szín Rózsaszín

A csomagban

Csomag tartalma Akkumulátor

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa AA (ceruzaelem)
Kód:  MG104f2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-006254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05