Oldal frissítése

Logitech Litra Beam

49 190 Ft

Logitech Litra Beam

Logitech Litra Beam

PRÉMIUM LED STÚIÓ LÁMPA
Logitech Litra Beam

kifejezetten játékhoz tervezték

A TrueSoft technológiával ellátott Logitech Litra Beam LED-es főfényt asztali számítógépekhez, pontosabban játékhoz tervezték. Nagyon könnyen oda irányíthatod a fényt, ahová kell, így professzionális fényhatásokat érhetsz el. A TrueSoft technológia kiegyensúlyozott LED-fényt biztosít teljes spektrummal és színvisszaadással.

Truesoft

TECHNOLÓGIA

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK

SPECIÁLISAN TERVEZETT

g HUB

TELJES KONTROLL

Logitech Litra Beam

A logitech litra beam lenyűgözően jó teljesítményt nyújt

A TrueSoft technológia kiegyensúlyozott LED-fényt garantál teljes spektrummal és színvisszaadással a természetes és élénk, professzionális minőségű megjelenésért, amely biztosan feldobja a játékot.

Logitech Litra Beam

tökéletesen testre szabható

A Logitech Litra Beam innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a fényt könnyedén alakítsd és irányítsd a tökéletesen testre szabott megjelenés elérése érdekében.

Logitech Litra Beam

Funkcionális tervezés

A Logitech Litra Beam vékony, mégis elegáns kialakítása messze túlmutat más LED-es lámpákén, így minden eddiginél könnyebb lesz professzionális fényhatásokat létrehozni a használata közben

Logitech Litra Beam

A LOGITECH LITRA BEAM intuitív vezérléssel rendelkezik

A hátoldalon található gombok segítségével a fényt pontosan a saját ízlésednek megfelelően állíthatod be. Állítsd be a fényerőt vagy a színhőmérsékletet 2700 és 6500 K között.

Logitech Litra Beam

gyors hozzáférés a kedvenc beállításaidhoz

A beépített vezérlők lehetővé teszik a fényerő és a színek beállítását. A G HUB segítségével azonban elmentheted az előbeállításokat, és USB-n vagy Bluetooth-on keresztül gyorsan hozzáférhetsz a legjobb megjelenéséhez.

Logitech Litra Beam

A LOGITECH LITRA BEAM-mal egész nap játszhatsz

A Logitech Litra Beam LED-lámpa megfelel az UL legszigorúbb tesztelési kritériumainak - így 12 órás expozíció mellett sem jelent fotobiológiai kockázatot. Játssz és streamelj biztonságosan egész nap.

Logitech Litra Beam

a fényt játék közben is beállíthatod

A Logitech Litra Beam három tengelyen állítható állvánnyal és három rögzítési ponttal rendelkezik. A LED-lámpa így tökéletesen rugalmas és könnyen pozicionálható még játék közben is.

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Megvilágítás típusa Állandó
Tápellátás USB-C
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, USB kábel
Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Színhőmérséklet

Kód:  MH41a001x1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  946-000020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15