Oldal frissítése

Logitech K480 Bluetooth MultiDev KBD DE fehér

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech K480 Bluetooth MultiDev KBD DE fehér

Bemutatjuk a Logitech Bluetooth Multi-Device K480 fehér asztali billentyűzetet, amely nem csupán a számítógépen egyszerűsíti meg a munkát, hanem a tableten és az okostelefonon is!


Integrált intelligens eszköz -Logitech K480 Bluetooth MultiDev KBD DE fehér billentyűzet

A Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE fehér klasszikus billentyűzetkiosztással és beépített állvánnyal érkezik, amely stabil tartást kínál a készülékének (maximum 26 cm széles, 11 mm vastag és maximum 2,5 kg súlyú okostelefonok és táblagépek, beleértve a 11" képernyőátlóval rendelkező tableteket is) így biztosítja a megfelelő szöget az olvasáshoz.

Kompatibilis PC, Mac és iOS és az Android

Kompatibilis PC, Mac iOS és Android készülékekkel


Pilóta Easy Switch

 Easy Switch meghajtóval

A Logitech K480 Bluetooth MultiDev KBD DE fehér Easy-Switch funkcióval rendelkező billentyűzet multifunkcionális felhasználása

Ez az első billentyűzet, amely képes akár három vezeték nélküli eszközt kezelni, akár különböző platformokon is. Használja a Bluetooth interfészt és alkalmazza az Easy Switch funkciót, hogy dolgozhasson a gépen, SMS-t írhasson, vagy kommunikálhasson az okostelefonon vagy tableten keresztül. A Bluetooth hatótávolsága nyílt terepen 10 méter a Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE fehér billentyűzetétől.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AAA

Szín

Szín Fehér
Kód:  MC055v1d
Termékszám:  920-006351
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05