Oldal frissítése

Logitech Illuminated K830 nappali DE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Illuminated K830 nappali DE


Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Billentyűk háttérvilágítással

A Logitech Illuminated Living-Room K830 vezeték nélküli billentyűzete elsősorban televíziók vezérléséhez készült. Egy zavaró kábelek nélküli, valódi megoldás. Háttérvilágításának köszönhetően a billentyűzet akár sötétben is használható. Sőt, automatikus kikapcsoló funkcióval is rendelkezik.


Ideális billentyűzetkiosztás

A billentyűzet ultra-vékony kialakítással rendelkezik és teljes irányítási lehetőséget kínál egyetlen eszközről. Ráadásul a Logitech Illuminated K830 nappali DE független az egértől is. A vezeték nélküli kialakítással így az asztalon vagy ölben történő használatra is alkalmas.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

 

Univerzális vezeték nélküli billentyűzet és egér

A touchpad precíz és pontos kurzorvezérlést tesz lehetővé. Sőt, az alapvető pozícionálás és kattintás mellett támogatja a többgombos gesztusokat is. A Logitech alkalmazás segítségével saját igényei szerint változtathatja a billentyűzet és a touchpad beállításait.


Tíz méteres hatótávolság

Az apró Unifying Receiver vezeték nélkül csatlakoztatja billentyűzetét a televízióhoz vagy a számítógéphez – elég csak bedugnia. Ezután szinte bárhová elhelyezheti a lakásban. A késedelem nélküli, gyors adatátvitel mindig garantált. A készülék akár tíz méteres hatótávolságban is használható.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 
 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Televízióhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC050c37b
Termékszám:  920-006087
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15