Oldal frissítése

Logitech Harmony Ultimate távirányító

Logitech Harmony Ultimate távirányító

A Logitech az univerzális hordozó koncepcióját ebben a Harmony kiadásában teljesen új jelentéssel ruházza fel. Nem csak egyszerű modellek ezek már, amelyek vezérelhetik a tévékészüléket, rádiókat és hasonló eszközöket, de képesek kommunikálni a számítógépekkel, a világítással és mindennel, amelyek távolról vezérelhető. A Logitech Harmony egy Harmony Hub-ból és egy vezérlőből áll, amely gyakorlatilag az egész háztartást képes kezelni, miközben kommunikál vele. A telepítés nagyon egyszerű. A számítógéppel és az eredeti szoftverrel mindent megad, amire szükséged van, és a végleges verziót közvetlenül a meghajtóra kell feltölteni. A Harmony Hub egy okostelefonnal is működhet, ahonnan egy alkalmazás letöltése után irányíthatod otthonodat.

Legfontosabb jellemzők

  • A készlet Harmony Hubból, két infravörös távadóból és Ultimate távirányítóból áll
  • A teljes intelligens háztartás vezérlése
  • Színes kijelző
  • Gesztusvezérlés
  • Kommunikáció WiFi, Bluetooth és IR segítségével
  • Összesen 270 000 eszközzel kommunikálhat

Harmony Hub

A Harmony Hub az IR, a Bluetooth és a WiFi használatával képes kommunikálni a környezettel. Képes szinte minden olyan készüléket irányítani, amely rendelkezik ezzel a kommunikációval. A Harmony vezérlőelemekhez és a legtöbb okostelefonhoz csatlakoztatható. Ezek így univerzális meghajtókká válnak. Természetesen a kompatibilitás a játékkonzolokkal és a Philips Hue sorozat világításvezérlésével magától értetődő.

A tökéletes kombináció

A Logitech Harmony Ultimate készlet Harmony Hubból, két infravörös távadóból és Ultimate távirányítóból áll. Ez a készlet a Harmony sorozat legjobbjai tartozik, és akár 270 000 eszközzel is kommunikálhat. Az Ultimate praktikus érintőképernyővel rendelkezik, amely által könnyedén irányíthatod otthonodat. Egy integrált adapterrel működik, és egy praktikus töltőállvány is része a csomagnak.

Tevékenységek felállítása

A Logitech egészen odáig ment, hogy különböző típusú tevékenységeket hozhatsz létre, és egyszerre több berendezést is beállíthatsz. Az ilyen tevékenységek aktiválása után például a világítás egy időben módosul, és a zene megkezdi a lejátszást. 

Műszaki adatok:

A Hub méretei:
10,5 × 12,8 × 2,5 cm

A Hub súlya:
110,6 g

Kompatibilitás:
iOS: iPhone® 4S és újabb, iPad (harmadik generációs és újabb), iPad Mini, iPod touch® (ötödik generációs és újabb) eszközök iOS 6.0-s vagy újabb verzióval
Android: 4.0 és újabb WiFi
iOS és Android készülékek Bluetooth technológiával
Windows® PC: Windows Vista, Windows 8, Windows 7
Mac OS: Mac OS X 10.6 és újabb

A csomag tartalma:
Harmony Ultimate vezérlő
Harmónia Hub
2 x IR mini-adók
Töltőállomás
USB kábel
2 × AC adapter
Használati útmutató

Kód:  JT019l3a
Termékszám:  915-000203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10