Oldal frissítése

Logitech Harmony 650 távirányító

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Harmony 650 távirányító

A Logitech kifejlesztett egy  új univerzális távirányító- sorozatot, amellyel a  készülékek kezelése  valóban gyerekjáték.  A Harmony 650 egy olyan nagyszerű  termék, amivel  akár nyolc eszközt is lehet irányítani.  Anélkül, hogy további távirányítókra lenne szükség,  ezzel könnyedén lehet vezérelni a TV-t, videolejátszót, házimozit, set top boxot és ezekhez hasonló készülékeket.

Legfontosabb jellemzők

  • elegáns design
  • magas kompatibilitás
  • Tevékenység-beállítási lehetőség
  • színes kijelző 

Tökéletes felhasználói felület

A Harmony 650 távirányító egy nagyon praktikus és tiszta, világos kijelzővel működik. Ezen lehet látni például a kedvenc csatornákat, a beállítási lehetőségeket és szükség esetén az útmutatót.  

Magas kompatibilitás

A Harmony távirányító   több mint 270.000 különböző eszközzel kompatibilis, ami lehetővé teszi, hogy vele irányítsuk szinte valamennyi otthoni multimédiás készülékünket.  A telepítése nagyon egyszerű, mindössze a számítógéphez kell csatlakoztatnunk,  és letöltenünk azokat az eszközöket, amiket irányítani szeretnénk vele. 

Hasznos kiegészítők

Nagy előnye a  Harmony szériának az úgynevezett tevékenységek lehetősége. Ez egy olyan beállítási rendszer, aminek segítségével a távirányító egyidőben képes elindítani vagy leállítani több készüléket is. Be tudjuk úgy állítani, hogy indítsa el a TV-t és a set top boxot vagy a műholdvevőt egyszerre.  Ha megnyomjuk a leállítás gombot, akkor pedig mindent kikapcsol, nem kell többször klikkelnünk. 

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Mac OS X 10.6 vagy újabb

A csomag tartalma:
távirányító
USB kábel
2 x AA elem
Használati útmutató

Kód:  JT019l3c
Termékszám:  915-000229
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05