Oldal frissítése

Logitech G933 Artemis Spectrum

4,5 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G933 Artemis Spectrum


Egyedülálló hangminőség

A szabadalmaztatott Pro-G hangsugárzók hibrid rácsos anyagokból épülnek fel, és a játékosok által megkövetelt felsőkategóriás hangminőséget szavatolnak. Legyen szó kedvenc zenédről vagy játékok hangjáról, a Pro-G hangszórók mindig tiszta és pontos magashangokat, és telt mélyhangokat szólaltatnak meg – ahogy az egy prémium kategóriás fejhallgatótól elvárható.

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Egy fejhallgató az összes játékplatformhoz

A G933 Artemis Spectrum kompatibilis az asztali számítógépekkel, mobil- és házimozi-eszközökkel és számos játékkonzollal, mint például a PS4 és az Xbox One. Még házimozirendszeredet is csatlakoztathatod az USB-tápellátású vezeték nélküli keverőadapterhez, és anélkül hallgatsz TV-műsorokat, zenét vagy filmeket rajta keresztül, hogy zavarnád a család többi tagját.


Kialakíthatod a saját stílusodat

A G933 Artemis Spectrum két testre szabható világítási zónával rendelkezik: a világító csíkkal és az emblémával. A két zóna színei és effektusai külön programozhatók vagy szinkronizálhatók. Az állítható RGB megvilágítás körülbelül 16,8 millió színnel szabható testre.

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia

A G933 Artemis Spectrum vezeték nélkül játékhoz tervezett mikrofonos fejhallgató a vezetékes és vezeték nélküli technológia előnyeit egyesíti magában, meghagyva a választás lehetőségét. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül késleltetés nélküli játszhatsz feltöltésenként akár 12 órán át megvilágítás nélkül, vagy 8 órán át a gyári megvilágítással. Alternatívaként használható a mikrofonos fejhallgató 3,5 milliméteres analóg bemenete, amely lehetővé teszi, hogy vezetékes módban is játszhass, akkumulátoros tápellátás nélkül.


Parancskiadás és vezérlés egyetlen gombnyomással

A zavartalan játék- és médiaélmény érdekében a Logitech Gaming Software használatával személyre szabott parancsokat rendelhetsz a programozható G-gombokhoz. Testre szabott irányítást állíthatsz be többek között a hangprofilok vezérléséhez, a következő számra ugráshoz, a push-to-talk kommunikációhoz, vagy a játékbeli parancskombinációk lefuttatásához.

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Lehajtható zajszűrős mikrofon

A zajszűrős, karos mikrofonnak köszönhetően a többiek mindig kristálytisztán hallhatnak. A mikrofonkaron található LED világítás jelzi, ha a mikrofon el van némítva. Az éppen nem használt zajszűrős, karos mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba, így szinte láthatatlan lesz.


Puha és légáteresztő anyagok

A G933 Artemis Spectrum fejhallgatót hosszú játékmenetekhez tervezték. A maximális kénelem érdekében a fülpárnáknál és a fejpántnál használt hálós anyagok egyaránt puhák és légáteresztők. A mikrofonos fejhallgató tisztításakor a fülpárnák eltávolíthatók és moshatók.

 
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Legfontosabb tulajdonságok

  • Pontos hanglokalizáció (7.1)
  • A nagyteljesítményű Pro-G hangszórók kiváló atmoszférához biztosítanak
  • Programozható gombok makrók, hangprofilok,stb. beállításához
  • Univerzálisan alkalmazható (mobileszközök, konzol, PC, ...)
  • Hangkeverés USB-n, vagy analóg bemeneten keresztül, például híváfogadáshoz
  • A zajszűrős, karos mikrofonnnal mindig kristálytisztán fognak hallani
  • Elegáns, 2-zónás RGB háttérvilágítás 16,8 millió színnel
  • A kényelmes fülpárnák eltávolíthatók és moshatók
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform Xbox One
Kód:  JL288h2
Termékszám:  981-000599
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05