Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech G910 Orion Spectrum US

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G910 Orion Spectrum US

 

A  Logitech G910 Orion Spectrum egy olyan billentyűzet, amelyet azoknak a  játékosoknak fejlesztettek ki, akik a legjobbak közé szeretnének tartozni. A különleges Romer-G kapcsoló elősegítik, hogy még a legvadabb csaták felfordulása közepette is a legjobb teljesítményt nyújthasd. A vadonatúj Logitech Romer-G™ mechanikus kapcsoló 1,5 mm távolságnál aktiválódik. Ez 25%-kal kisebb és összességében gyorsabb, mint az átlagos érték. A kis erejű, 45 g-os aktiválás szinte azonnali válaszadást tesz lehetővé, és jelentősen hozzájárul a hosszú játékmenetek alatti fáradás csökkentéséhez. A tesztelés alapján körülbelül 70 millió billentyűlenyomásra képes Romer-G mechanikus kapcsolók 40%-kal tartósabbak, mint az élbeli vetélytársai. A kétérintkezős redundancia biztosítja, hogy a billentyűaktiválás minden alkalommal ugyanabban a pontban történjen meg. Ez a billentyűzet hasznos társa lesz mindenkinek, aki komolyan veszi a játékot.
 

 

 
 Főbb tulajdonságok:
 Billentyűzet gyors játék-reakcióhoz Speciális Romer-G mechanikus kapcsoló, amely 25%-kal gyorsabb a jobb, mint a vetélytársai Makróbeállítások és testre szabható parancsok 9 programozható gombbal+ 3 profillal

Testreszabás több, mint 16,8 millió színnel
Külön médiavezérlők


Testreszabható parancsok
 
Te sem a hagyományos módon közelítesz a billentyűzetekhez? Az Orion Spectrum teljesen testreszabható 9 G-gombjához profilonként parancsok rendelhetők, a gombok elhelyezése optimális sebességet és hozzáférhetőséget biztosít. Akár 27 parancs is tárolható a három működési módban, ezzel a lehető legnagyobb testreszabhatóságot és kényelmet nyújtja. A Logitech Gaming Software alkalmazással könnyen beállíthatod és kezelheted a profilokat és parancsokat. A tizenhatmillió megjeleníthető szín megvilágítással és a testreszabható gyors parancsgombokkal mind a Te irányításod alatt áll.

 


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Amerikai (nemzetközi)
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa Logitech Romer-G

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 50,5 cm (505 mm)
Magasság 21 cm (210 mm)
Mélység 3,43 cm (34,3 mm)

Tömeg

Tömeg 1 500 g
Kód:  MC054m9f
Termékszám:  920-008018
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05