Oldal frissítése

Logitech G705

4,7 8 értékelés
36 690 Ft

Logitech G705

A g705 GAMER egér

lightspeed, bluetooth technológiával és rgb háttérvilágítással
Logitech G705

Vezeték nélküli egér a legjobb játékélményért

A Logitech G705 az Aurora Collection sorozatból kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy még a kisebb kezek számára is maximális kényelmet biztosítson. Szó szerint bele fogsz szeretni a látványos háttérvilágítással kiegészített modern dizájnjába, és nem akarod majd levenni a kezed az egérről. A LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia vagy a Bluetooth segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez vagy laptopodhoz.

85 GRAMM

TÖMEG

AKÁR 40 ÓRA

AZ AKKUMULÁTOR ÜZEMIDEJE

6 GOMB

TELJESEN PROGRAMOZHATÓ

100-8200

BEÁLLÍTHATÓ DPI

LIGHTSYNC

RGB

LIGHTSPEED

TECHNOLÓGIA

BLUE VO!CE

MIKROFON TECHNOLÓGIA

KÉNYELMES FORMA

KISEBB KEZEK SZÁMÁRA


Logitech G705

élvezD a játékot egész nap

Ne korlátozd magad vagy a kezed, és élvezd a zavartalan játékot a Logitech G705 egérrel, amelyet főleg a kisebb kezű játékosok értékelnek majd. A gamer egér kompakt formájú és kontúros hüvelykujjtámasszal rendelkezik, így tökéletesen a fogása és még órákig tartó játék után is kényelmes.

Logitech G705

A Logitech g705 mobil játékra készült

Nagy a hajtás, de mégis szeretnél játszani a kedvenc játékoddal? A Logitech G705 gamer egeret bárhol használhatod, ahol csak akarod. A LIGHTSPEED vezeték nélküli kapcsolaton (USB-vevő tartozék) vagy Bluetooth technológián keresztül csatlakoztathatod a számítógépedhez. Az akkumulátor akár 40 órát is kibír egy feltöltéssel, még bekapcsolt háttérvilágítással is. A mellékelt USB-C kábellel kényelmesen feltöltheted azegeret.

Logitech G705

egy igazán kompakt egér

A Logitech G705 egy fejlett gamer érzékelővel rendelkezik, amellyel teljes mértékben irányíthatod a játékot. Nem hiányzik a könnyen elérhető érzékenységállító gomb (100-8200 DPI) és a hat teljesen programozható gomb. Az egér tömege mindössze 85 gramm, így ideális útitárs.

Logitech G705

LIGHTSYNC EGY KARNYÚJTÁSRA

A Logitech G705 gamer egér összesen három RGB zónával rendelkezik, amelyek együttesen lenyűgöző látványt nyújtanak. Négy Play Mood üzemmód áll rendelkezésre - az Aurora Collection sorozatra jellemző világítás.

Logitech G705

A G HUB PONZOSAN AZ ELKÉPZELÉSEID SZERINT HANGOLJA AZ EGERET

A Logitech G HUB alkalmazással tökéletesen finomhangolhatod a Logitech G705 egeret. Nemcsak az előre telepített Play Mood LIGHTSYNC RGB animációkat használhatod, hanem számos más háttérvilágítási effektus közül is választhatsz, vagy létrehozhatsz sajátot. A G HUB segítségével mind a hat gombot beprogramozhatod, beleértve a DPI megváltoztatására szolgáló hüvelykujjas gombot is a tetején. Minden gomb pontosan azt teszi, amit szeretnél.



Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Érzékelő

Érzékenység 8 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
Üzemidő 40 óra

Méret & súly

Szélesség 6,81 cm
Magasság 3,94 cm
Mélység 10,58 cm
Tömeg 85 g

Szín

Szín Fehér
Kód:  MG137a8j5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-006367
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10