Oldal frissítése

Logitech G703 Lightspeed - fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G703 Lightspeed - fehér


Lightspeed technológia

A Logitech G703 LIGHTSPEED játékhoz tervezett egér az elegancia és a csúcsteljesítmény egyedülálló kombinációja. A többi modellhez képest ez a Logitech egér Lightspeed technológiával rendelkezik, amely jelenleg a piacon fellelhető legpontosabb, PMW3366 optikai érzékelő. Ennek köszönhetően az egér hihetetlenül gyors, mindössze 1 ms-os válaszidőt produkál, amely nyolcszor nagyobb sebességet jelent a többi egérhez képest.


A Logitech G703 LIGHTSPEED egér főbb jellemzői

  • Lightspeed technológia 1 ms-os válaszidővel
  • A jelenlegi legpontosabb optikai érzékelővel rendelkezik
  • 200–12 000 dpi között beállítható felbontás
  • 6 programozható gomb
  • Elegáns fehér kivitelezés
  • 10 grammos finombeállító súly
  • Beépített memória a konfiguráció tárolásához
  • Speciális Hyperscroll görgetőkerék
  • Könnyű átválthatóság vezeték nélküli módról vezetékesre
  • Beállítható színű és fényerejű LED háttérvilágítás
  • Gumírozott felülettel ellátott oldalak
  • POWERPLAY technológia kompatibilitás

Programozható felbontási beállítások

A játék közbeni DPI-váltásnál 5 érzékenységi szintet állíthatsz be és válthatsz menet közben az egér tetején található beépített gomb segítségével. Az egér továbbá kompatibilis a legújabb POWERPLAY technológiával, amely folyamatos, akár játék közben töltést biztosít az erre a célra kifejlesztett, különleges Logitech egérpadnak köszönhetően.  


Kiemelkedő és pontos felépítés

A jobb és bal egérgombba épített fémrugós feszítőrendszer és a mechanikus forgócsapos kialakítás gondoskodik az éles, tiszta kattintási érzetről és a gyors kattintási visszajelzésről. A kialakításnak köszönhetően a gombok kétszer több élettartammal rendelkeznek, így akár 50 millió kattintást is kibírnak. 



Logitech Gaming Software

Ha letöltöd és telepíted a gyártó oldaláról a Logitech Gaming speciális szoftvert, akkor rejtett funkciók és lehetőségek széles tárházához juthatsz hozzá. Például kedved és ízlésed szerint változtathatod a Logitech G703 LIGHTSPEED egér LED háttérvilágításának színét.


Maximális testreszabhatóság

A szoftvernek köszönhetően mind a 6 gomb beprogramozható, a beállítások pedig eltárolódnak a készülék beépített memóriájában. A Logitech G703 LIGHTSPEED aljára egy 10 grammos finombeállító súly illeszthető, amely a további tartozékokkal együtt az egérhez járó, kisméretű tokban található.


Hihetetlen élettartam

A Logitech G703 LIGHTPEED egér elsősorban vezeték nélküli csatlakozásra lett kialakítva, amelynek során a kis vevőegysége egy USB-adapteren keresztül csatlakozik a számítógéphez. Ez a módszer több órányi folyamatos játékélményt biztosít, töltés nélkül. Azonban a lemerült akkumulátor miatt sem kell aggódnod, mivel a kábelt bármikor csatlakoztathatod az egérhez, teljes értékű vezetékes egérré téve ezzel a készüléket. Ezzel a gamer egérrel nagyszerű, zavartalan játékélménynek nézhetsz elébe.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 12,4 cm
Magasság 6,8 cm
Mélység 4,3 cm
Tömeg 107 g

Csatlakozás

Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 12 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos, Hyperscroll

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fehér
Kód:  MG137a8g
Termékszám:  910-005135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10