Oldal frissítése

Logitech G700SE Rechargeable Gaming Mouse

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G700SE Rechargeable Gaming Mouse

13 gombok
 

13 gomb

Érj el nagyszerű eredményeket az alapbeállításokkal rögtön a dobozból való kivétel után. Vagy állíts be egykattintásos gyorsgombokat, amelyekkel olyan funkciókat is elérhetsz, amelyek egyébként csak a beállítás menük böngészése után elérhetőek. Egyszerűen rendeld hozzá egy gombhoz a kommunikáció engedélyezéséhez, hogy könnyen elérhető legyen. Rövidtávon mindenképpen csökkentsd a DPI-t lövés közben.

Görgetőtárcsa
 

Görgető

A legtöbb egér görgetőtárcsájával ellentétben a G700s egér extra-gyors görgetőkerékkel rendelkezik, amely két üzemmódot kínál. Játék közben, gyorsan és pontosan választhatsz a menüpontok közül a lépésenkénti elmozdulás segítségével. Vagy szó szerint repülhetsz a weboldalakon át az extra gyors, szabadon forgó görgető mód segítségével.



A játék közbeni használat a legtöbb hagyományos egér számára valóságos kínzás. A G700s egeret arra tervezték, hogy bírja a gyűrődést. A fejlesztett elsődleges mechanikai mikrokapcsolók várható élettartama 20 millió kattintás. Alacsony súrlódású, politetrafluoretilén csúszó felülete 250 km-es teljesítményre van tesztelve. Akárhogy is szeretnéd kritizálni, a G700s egér minden próbát kiáll.


Intuitív forma

A természetes formájú markolatnak köszönhetően maximális kényelmet biztosít akár többórás használat alatt is, mindig te lehetsz az, aki a legtovább bírja a játékot. Egyedileg tervezett gombjai érintés alapján könnyedén felismerhetőek, így mindig elérhetőek, amikor szükséged van rájuk és nem zavarnak, amikor nem.

Természetes görbék kényelmes használathoz

Természetes görbületek a kényelmes használathoz


A különbség, hogy úgy érzi, az ujjai

A különbség, amit az ujjaidban érzel

Modern felszíni anyagok

Infravörös érzékelőket használtunk, hogy meghatározzuk a strarégiai érintkezési zónákat, ahol a kéz és az egér felülete a legtöbbet találkozik. Minden ilyen zónánál modern anyagok felhasználásával javítottunk a kényelmen és a tartósságon. A tenyér résznél található hidrofób bevonat megakadályozza a kéz odatapadását. A legnagyobb terhelést kapó érintkezési zónákhoz, például a fő gomboknál ujjlenyomatnak ellnálló technológiát alkalmaztunk. A kezelőgombok az egér oldalon túlnyúlnak, így hozzájárulva a csúszásmentes használathoz.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 8 200 DPI
Technológia Lézeres
Válaszidő 0,98 ms

Egérgombok

Gombok száma 14×
Görgő Hagyományos, Hyperscroll

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
További tulajdonságok Felhasználói profilok, Miniatűr szenzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG137a9
Termékszám:  910-003423
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10