Oldal frissítése

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mouse Pad

13 990 Ft

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mouse Pad

Logitech G640 LARGE CLOTH GAMING MOUSEPAD

Szövet gaming egérpad
Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad

Nem csak Logitech G egerekhez tervezték

A Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad gaming egéralátét optimálisan van hangolva a precíz és megbízható mozgásérzékelés érdekében. A felületet kifejezetten a Logitech G egerekhez optimalizálták - az egérpad és a Logitech G gaming egér kombinációja kiváló játékteljesítményt biztosít. Az alátét gumitalppal is fel van szerelve, amely még a nagyon intenzív játék közben is maximális stabilitást biztosít az asztalon.

Méret

460 × 400 mm

Vastagság

3 mm

Anyag

SZÖVET

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad

A LOGITECH G640 LARGE CLOTH GAMING MOUSEPAD alacsony DPI-jű játékokhoz kiváló

A Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad egéralátét alapja optimális ellenállást biztosít, amely különösen az alacsony DPI-beállításokat használó játékosoknak kedvez. A szövet felületét 200 °C körüli hőmérsékleten kezelik, amely lehetővé teszi az ideális ellenállási szint elérését.

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad

egyenletes felületi textúra

A Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad gaming egéralátét egységes felületi textúrával rendelkezik. A bonyolult mintákkal és tervezési jellemzőkkel rendelkező alátétekhez képest ez nem zavarja az érzékelő teljesítményét. Ezáltal lehetővé teszi, hogy az érzékelő jobban érzékelje a felületet, és az egér mozgását kurzormozgásokká alakítsa.

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad

Logitech G gaming egérhez optimalizálva

Ezzel a gaming alátéttel a Logitech G egér a lehető legpontosabb lesz. A Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad egéralátét felületi textúrája a Logitech G egerek optimális tesztkörnyezetéhez hasonlítható.

Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad

Maximális stabilitás

A csúszásmentes gumialap erősen tapad az anyaghoz. Ez azt jelenti, hogy megakadályozza, hogy az egér mozgatásakor a szövet fodrozódjon, és segít a Logitech G640 Large Cloth Gaming Mousepad alátétet a helyén tartani.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 46 cm
Magasság 0,3 cm
Mélység 40 cm

Típus

Felhasználási mód Gamer
Méret L

Tulajdonságok

Anyag Textil
További tulajdonságok Antisztatikus felület, Csúszásgátló alap

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG199g2a1a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  943-000799
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20