Oldal frissítése

Logitech G633 Artemis Spectrum

4,8 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G633 Artemis Spectrum


Soha nem tapasztalt játékélmény

Moziminőségű hang a G633 Artemis Spectrum játékhoz tervezett mikrofonos fejhallgatóval. A 7.1-es Dolby térhatású hang és a Pro-G hangszórók hihetetlen hangzást nyújtanak. Meghallhatod a mögötted kúszó ellenséget vagy az árulkodó hangokat, beleélheted magad a környezetbe és tökéletesen kiélvezheted a játékok zenéit – úgy, ahogyan az eredetileg meg volt tervezve. 

 

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Egyetlen fejhallgató több platformra

Egy mikrofonos fejhallgató minden eszközéhez – a G633 Artemis Spectrum a játékra használt számítógéptől kezdve a játékkonzolokon át a mobil eszközökig mindennel kompatibilis. Mindenhová elkísér. A G633 Artemis Spectrum kompatibilis az asztali számítógépekkel, mobiltelefonokkal és számos játékkonzollal, mint például a PS4 és az Xbox One.


Egyedi kialakítás

Az állítható RGB megvilágítás körülbelül 16,8 millió színnel szabható testre. A környezethez illő optimális világítási minta és szín a Logitech Gaming Software segítségével állítható be. A G633 Artemis Spectrum két testre szabható világítási zónával rendelkezik: a világító csíkkal és az emblémával. A két zóna színei és effektusai külön programozhatók vagy szinkronizálhatók. Az egyedi borítóelemekkel még látványosabbá teheti megjelenésedet.

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Programozható gombok

A Logitech Gaming Software alkalmazással testre szabhatod a gombokat, még élvezetesebbé téve a játszott játékot, illetve a hallgatott zenét vagy filmet. Beállíthatsz rájuk játékbeli parancskombinációkat, illetve használhatod őket a zene- vagy hangprofilok játékból való kilépés nélküli váltásához.


Hang két eszközről

Ne szakítsd meg a játékot, ha hívás érkezik. Fogadd a hívást, és játssz tovább. Hívásokat fogadhatsz, zenét hallgathatsz, vagy kommunikálhatsz a játékban – mindezt anélkül, hogy meg kellene szakítanod a játékot, vagy le kellene venned a szemed a játékbeli akcióról. A G633 Artemis Spectrum egy USB és egy analóg csatlakozóval rendelkezik, és két eszközről érkező hangot kever egybe.

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Kristálytiszta kommunikáció

A zajszűrős, karos mikrofonnak köszönhetően mindig kristálytisztán fognak hallani. A mikrofonkaron található LED világítás jelzi, ha a mikrofon el van némítva. Az éppen nem használt zajszűrős, karos mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba, így szinte láthatatlan lesz.


Hosszú távú kényelem

A G633 Artemis Spectrum fejhallgatót hosszú játékmenetekhez lett kifejlesztve. A maximális kényelem érdekében a fülpárnáknál és a fejpántnál használt hálós anyagok egyaránt puhák, és légáteresztők. A G633 Artemis Spectrum fület fedő fülpárnáit úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb fültípusra illeszkedjenek anélkül, hogy nyomást fejtenének ki a lágy szövetekre. 

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Legfontosabb jellemzői

  • Pontos hanglokalizáció (7.1)
  • Programozható gombok makrókhoz és hangprofilokhoz
  • Univerzálisan alkalmazható (mobil, konzol, PC)
  • Hangkeverés USB-n, vagy analóg bemeneten keresztül, például híváfogadáshoz
  • Lehajtható zajszűrős mikrofon a krisztálytiszta kommunikáció érdekében
  • Elegáns, két zónás RGB háttérvilágítás 16,8 millió színnel 
  • A fülpárnák anyaga kényelmes, és mosható
 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One
Kód:  JL288h1
Termékszám:  981-000605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15