Oldal frissítése

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

4,6 76 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse


Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
 

Vezeték nélküli játéktechnológia

A G602 2 milliszekundumos lekérdezési sebességgel bíró 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolata által késedelemmentes működést garantál. A Logitech Unifying vevőegységekkel ellentétben – amelyek több eszköz kapcsolódását teszik lehetővé – a G602 az USB-s nano vevőegység teljes frekvenciatartományát felhasználja az alacsony késleltetés eléréséhez.


Hosszabb elemélettartam

A G602 aktív üzemmódban akár 250 órányi elemélettartamának köszönhetően játékról játékra számíthatsz rá. Ez nyolcszor hosszabb idő, mint amit más vezeték nélküli egerek. A G602-nek két normál AA méretű ceruzaelem szolgáltatja az energiát, amelyek közül az egyik a súlyelosztás-állítás érdekében el is távolítható.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
 

Játék közben állítható érzékenység

Minden játékhelyzetben a legjobb mozdulatot végezheted a két könnyedén elérhető gomb segítségével, amellyel gyorsan válthatsz akár öt különböző DPI-beállítás között. A hajszálpontos célzásról (250 dpi) villámgyors műveletekre (legfeljebb 2500 dpi) válthatsz – amikor csak szükséges.


Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
 

11 programozható gomb

Már a kicsomagoláskor élő alapbeállítások segítségével is remek eredményeket érhetsz el. De akár személyre is szabhatja a G602-t. Megadhatsz egygombos opciókat is az olyan műveletekhez, amelyeket általában hosszasan kell keresni a menükben. Bármely játékbeli parancs vagy többparancsos makró hozzárendelhető a 11 programozható gomb bármelyikéhez az opcionális Logitech Gaming Software (LGS) használatával.


Intuitív és kényelmes kialakítás

A természetes formájú markolat maximális kényelmet ad több órás használat alatt is, hogy mindig te maradhasson talpon a legtovább. A DPI-váltó nagyujjal könnyen elérhető. Hat egyedi kialakítású oldalgomb tapintásra könnyen megkülönböztethető – és szükség esetén kéznél van. 

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 8,3 cm
Magasság 4 cm
Mélység 13,5 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 2 500 DPI
Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma 11×
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 1 440 óra
További tulajdonságok Felhasználói profilok, Miniatűr szenzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG137a7i
Termékszám:  910-003822
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20