Oldal frissítése

Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

4,7 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

Logitech G440 Hard Gaming egérpad

Kis súrlódású felületet

A rendkívül alacsony felületi súrlódással rendelkező G440 alacsony DPI lejátszókkal ideális felületet kínál a sima kézmozgásokhoz és a gyors egérmozdulatokhoz. A polietilén felülete lehetővé teszi az egér mozgatását minimális erővel.


Egyenletes felületi struktúra

A G440 alátét egységes felülettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi az érzékelők számára a felület jobb letapogatását annak érdekében, hogy az egér mozgását kurzormozgássá alakítsák, ezáltal javítva az egyenetlen vagy koszos asztali felületek teljesítményét.

Logitech G440 Hard Gaming egérpad


Logitech G440 Hard Gaming egérpad

Ideális Logitech G-szenzor

Legyen szó akár optikai, akár lézeres egérről, a G440 pad javítja az érzékelők pontosságát. A G440 pad felületének szerkezete összehasonlítható a Logitech G egerek optimális tesztkörnyezetével.


Többrétegű struktúra

A G440 pad szilárd felépítésű, három fő réteggel rendelkezik. A felső polipropilén réteg alacsony súrlódású felülettel rendelkezik. A kemény polisztirol mag szilárd, félig merev alapot biztosít. És végül - a gumi talpa megakadályozza a pad mozgását.

Logitech G440 Hard Gaming egérpad


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 28 cm
Mélység 0,3 cm
Kód:  MG199g
Termékszám:  943-000050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15