Oldal frissítése

Logitech G410 Atlas Spectrum US

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G410 Atlas Spectrum US

Logitech G410 Atlas Spectrum US

A Logitech bemutatta a világító G410 Atlas Spectrum gaming billentyűzetét. A futurisztikus RGB háttérvilágítás, az elképesztő válaszidő, és a kiváló ergonómia rögtön magával fogja ragadni. A billentyűzethez tartozik egy dokkoló is, ami Androidot vagy iOS-t futtató okostelefonokkal kompatibilis. 

Legfontosabb jellemzők

  • Mechanikus Romer-G billentyűk elhanyagolható válaszidővel
  • személyre szabható háttérvilágítás
  • Tenkeyless, numerikus billentyűzet nélkül
  • Kiterjesztett játékélmény a Dock Arx rendszernek köszönhetően
  • Gaming mód és multimédiás billentyűk
  • 70 millió leütéssel tesztelt strapabíró billentyűk

Kiterjeztett játékélmény

Kövesse a játék legfontosabb információit és statisztikai adatait közvetlenül az okostelefonja képernyőjén. Kövesse a dokkolt telefonon a CPU használatot, a RAM kapacitást, vagy egyéb rendszer erőforrásokat. Helyezze közvetlenül a billentyűzete mellé, vagy ahova csak akarja.

Elképesztő válaszidő

Játék közben nagyon fontos a gyors reakció, a megfelelő válasz a körülményekre. A billentyűzet exkluzív mechanikus Romer-G billentyűket használ, amelyek akár 25% gyorsabbak lehetnek a hagyományos billentyűzeteknél. A válaszidő így nem több mint 5 ms. Ugyanakkor a billentyűknek megfelelő ellenállása van, hogy hosszú évekig kitartsanak.

Kifinomult világítás

A Logitech nagy figyelmet szentelt a világításnak. Használja kreatívan a Logitech Gaming szoftverjét, és hozza létre a saját világítását. Válasszon 16,8 millió szín közül a széles spektrumú RGB világításnak köszönhetően, hozzon létre profilokat, amik tartalmazzák a billentyűzet világításának színét és erősségét, majd ugráljon egyszerűen a profilok között. Jelölje meg a fontos billentyűket különböző színekkel, így sokkal könnyebben látja át az eszközt.

Bemutatjuk a Tenkeyless-t

Ahogy a neve is sugallja, ez egy olyan billentyűelosztás, ami 10-el kevesebb gombot tartalmaz mint a hagyományos eszközök. A billentyűzeten nem található numerikus rész, ami manapság nagy divat a professzionális gaming eseményeken használt eszközökön. Ez a billentyűzetet könnyebbé, kompaktabbá, és kényelmesebbé teszi, hiszen mindkét keze egy sokkal természetesebb pozícióban lesz.

Multimédia és gaming mód

Az eszköz programozva van arra, hogy irányíttani lehessen vele a médiatartalmakat: az F9 és F12 közötti billentyűk erre valók. Kényelmesen felerősíthetjük vagy némíthatjuk hangot, esetleg szüneteltethetjük, leállíthatjuk, újraindíthatjuk, de akár számokat is átugorhatunk velük.

Játék közben nyugodtabb lesz, ha kikapcsolhatja a Windows billentyű működését, ezzel elkerülhető a nem szándékozott kilépés a játékból, ami adott esetben akár a meccs elvesztését is jelentheti.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Hibrid

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 39,05 cm (390,5 mm)
Magasság 18,52 cm (185,2 mm)
Kód:  MC054m7b
Termékszám:  920-008061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15