Oldal frissítése

Logitech G233 Prodigy

4,4 6 értékelés

Logitech G233 Prodigy

A híres Logitech gyártó G233-as fejhallgatóinak új generációja elsősorban a jól sikerült kidolgozással, a kiváló minőségű hangzással és elfogadható árával hívja fel magára a figyelmet. A mikrofonnal felszerelt Logitech G233  fejhallgató remek választás úgy különböző játékok játszásához, mint akár szabadidős tevékenységek végzéséhez.

A Logitech G233 fejhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Stílusos kék-fekete design
  • Kiváló hangzás (érzékenység 107 dB)
  • Vezetékes fejhallgató
  • Kényelmes fülpárnák
  • Frekvenciatartomány 20 és 20.000 Hz
  • Integrált mikrofon aktív zajszűrővel
  • Nagyon könnyű fejhallgató

A Logitech G233 fejhallgató konzolokkal is kompatibilis

Szeretne kiváló hangélményben részesülni konzolos játékok játszásánál? Semmi probléma, ugyanis a Logitech G233 fejhallgató kompatibilis a Nintendo Switch, PS4, Xbox One konzolokkal.

Leválasztható mikrofon

A karos mikrofon leválasztását követően a fejhallgató automatikusan átkapcsol a vezetékre szerelt mikrofonra. Így akár utcai viselethez is tökéletes tartozék.

Hivatalos Discord® minősítéssel

A Logitech G233 fejhallgató Discord-minősítéssel rendelkezik, amely szavatolja a kristálytiszta kommunikációt és hangteljesítményt.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Kék

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Kód:  JL288g2c2
Termékszám:  981-000703
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15