Oldal frissítése

Logitech G13 Advanced Gameboard

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G13 Advanced Gameboard

A Logitech G13 speciális gameboardot kifejezetten igényes játékosok számára fejlesztették ki. Egyedülálló kialakítása követi a kéz és az ujjak természetes formáját, hogy a hosszú játékok kényelmesebbek legyenek. Ellenáll az extrém használatnak, a gameboard alapjában 650 grammnyi stabilizáló nehezék található, és strapabíró talpakkal rendelkezik.
25 maximálisan igényei szerint programozható G-gomb
A G13 gameboard a klasszikus G-gombok helyett speciális gombokkal felszerelt, amelyek segítségével csupán egy kattintásra van a számtalan testre szabható funkció. A gombok 75 egyéni funkció konfigurálásához nyújtanak segítséget három különböző mód, azaz gombonként 3 különböző makró használatával. Ennek köszönhetően többé nincs szükség a menü mélyén keresgélni, csupán egyetlen gombnyomásra elérhetővé válik bármi. A programozható botkormány kényelmes helyen, közvetlenül a hüvelykujj alatt helyezkedik el.
Háttér-világítású LCD kijelző
Ha tudni szeretne mindenról, ami az aktuális játéka alatt zajlik, például valós idejű játékstatisztikákat, rendszerinformációkat, VoIP-kommunikációs adatokat, viszont nem akar kiesni a játékmenetből, a G13 erre is megtalálta Önnek az ideális megoldást. A háttér-világítású kijelző minden lényeges dologról folyamatos tájékoztatással látja el Önt.
Állítható színű háttérvilágítás
Élvezze a billentyűk állítható színű háttérvilágítását, amely tökéletes áttekintést enged szürkületkor és sötétben is. 16 millió szín közül válogathat, amelyeket egyénileg rendelhet hozzá külön-külön a játék profilokhoz. Ezeket a rendszer a belső memóriában tárolja, így a beállítások nem vesznek el még akkor sem, ha a gameboardot egy másik számítégéphez csatlakoztatja. 
Műszaki jellemzők:
Interfész:USB 2.0
Támogatott operációs rendszerek:
Windows Vista/7/8
Főbb jellemzők:
Háttérvilágítású billentyűzet 16 millió színnel
Felhasználói profilok
LCD kijelző
25 programozható gomb
Programozható botkormány
KIalakítása almalmazkodik a kéz vonalához
A csomag tartalma:
Gameboard
Felhasználói útmutató

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Kijelző, Programozható billentyűk

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC054m1a
Termékszám:  920-005039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15